STUDENTERMEDHJÆLPER, DER BRÆNDER FOR IT-SIKKERHED OG GDPR

Har studiet skabt interesse for IT-sikkerhed og ønsker du at opnå praktisk erfaring med området? Ser du samtidig muligheder indenfor GDPR og persondata, så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Vi skal til at implementere nyt IT sikkerhedssystem og søger en studentermedhjælper til at hjælpe med implementeringsopgaven samt efterfølgende vedligeholdelse af årshjul, dokumentation, undervisning og opdatering. Derudover har vi også opgaver indenfor review af databehandleraftaler samt generel dokumentation.
Viden, produktkendskab og kreativitet kombineret med høj kvalitet og god service er grundlaget for vores forretning. Derfor lægger vi stor vægt på at have de rigtige medarbejdere, som vi løbende kan udvikle og videreuddanne.


Dine primære arbejdsopgaver vil være

 • At bistå med implementeringen af IT-sikkerhedssystemet
 • At deltage i risikovurderinger
 • Udarbejdelse og screening af databehandleraftaler
 • At undersøge juridiske spørgsmål i forbindelse med nye tiltag
 • At opdatere relevante politikker og procedurer
 • At sparre med forretningen om konkrete problemstillinger
 • Løbende opdatering af dokumentation


Du kommer til at arbejde tæt sammen med alle kollegaerne i Process Factory, men din primære samarbejdskontakt vil være med den ansvarlige for IT-sikkerhed. Du får ansvar og opgaver af forskellig kompleksitet, men du er aldrig alene.

Studerende med gå-på-mod og interesse for IT generelt

Vi forestiller os, at du er 3. års studerende eller kandidatstuderende på en juridisk uddannelse. Du har en stor interesse for at få praktisk erfaring med IT-sikkerhed, ligesom du ønsker at opleve hvordan reglerne kan omsættes til noget praktisk anvendeligt og forståeligt. Har du konkret erfaring med gennemgang af databehandleraftaler, er det en fordel, men ikke et krav. Ligesom interessen for generel IT-udvikling vil være en fordel, eftersom det er vores kerneområde.
Det er en fordel hvis du har – eller vil – stifte bekendtskab med fagene Persondataret og/eller IT-ret.

Derudover forventer vi at:

 • Du er god til teamwork og kommunikation
 • Du besidder en god analytisk og humoristisk sans
 • Du besidder en stor del af gå-på-mod og trives med selvstændig opgaveløsning
 • Du er nysgerrig og ikke bleg for at hjælpe, hvor der er brug for det
 • Du kan arbejde ca. 10-12 timer pr. uge

 

LIDT OM PROCESS FACTORY

Det hjælper vi vores kunder med

 • Rådgivning om og udvikling af it-løsninger til forsikringsselskaber og deres samarbejdspartnere.
 • Integrationsløsninger, som understøtter processer mod interne og eksterne tredjepartssystemer.
 • Automatiseringsløsninger, der optimerer salgs-, administrations- og skadeprocesser.

Hvem er vi?

Process Factory er en IT-udviklingspartner, der er ekspert i danske landelags integrationer, har stærke forretningskompetencer, og forstår forsikringsbranchen indefra – en kombination der ikke findes nogen andre steder.

Vores team består af konsulenter, IT-arkitekter og udviklere, der siden 2007 har været med til at optimere hele den danske forsikringsbranche.

Vores kultur er præget af højt kundefokus og professionalisme – og som medarbejder bliver du involveret i virksomhedens udvikling og retning. Vi har en flad organisation, hvor dine ideer bliver værdsat, og vi hurtigt kan omsætte beslutninger til handling.
Vi tror på, at de fleste trives bedst med frihed under ansvar, og en individuel tilgang til udvikling. Det betyder, at du selv er med til at bestemme, hvor dit potentiale bringer dig hen. Vi skal nok bakke op med sparring, kompetenceudvikling og spændende opgaver.
Vi tilbyder en arbejdsplads med attraktive og lyse rammer på 5. sal i Energiens Hus med kantineordning og udsigt udover søerne. Adressen ligger centralt på Frederiksberg lige ved Rosenørns Allé og Forum metrostation.

SPØRGSMÅL OG ANSØGNINGSPROCEDURE

Hvis du har spørgsmål, så kontakt Nicolai Bonderup på mobil 40 27 64 67 eller på email nvb@process-factory.dk.

Arbejdssted: Frederiksberg
Starttidspunkt: Efter aftale
Ansøgningen sendes til: info@process-factory.dk