VI DIGITALISERER FORSIKRINGSBRANCHEN! ER DU VORES NYE BUSINESS ANALYST?

Som Business Analyst er du med i hele kunderejsen, fra indledende behovs- og forretningsanalyser til tilbudsgivning, udvikling og løbende procesoptimering, for at sikre den højeste værdi og loyalitet. Du er en af de primære personer som arbejder på tværs af vores leveranceteams i Sales, Operations og Tech, for at orkestrere og styre aktiviteter, der indfrier kundernes forventninger. Samtidigt med, at du tilføjes ekstra værdi vha. din forsikringsviden.

Du vil få et job med stor indflydelse, innovation og mulighed for at bringe dine erfaringer i spil internt og eksternt. Et job hvor din primære tid omhandler kundens behov og hvor du sammen med vores Portfolio Manager samt it-udviklere, skal sikre en stærk, innovation og kvalitetssikret leverancekæde.

HVAD TILBYDER VI?

Et spændende job, i en vækst virksomhed med højt til loftet, fokus på udvikling og sparring, en god kantineordning samt en ongoing turnering i bordfodbold. Dagligdagen er dynamisk med skiftende udviklingsprojekter og et tæt samarbejde med vores kunder.

Da teamet er nyt, skal du selv være med til at opbygge indholdet. Opgaverne spænder bredt og indeholder b.la.:

 • Værdibaseret kundedialog og sparring
 • Forretningsanalyser og løsningsafklaringer
 • Kundemøder inkl. demo af egenudviklede produkter
 • Facilitering af workshops og kundemøder
 • Salgs- og driftssupport, samt opgaveledelse og prioritering
 • Udarbejdelse af produktbeskrivelser
 • Kvalitetssikring af estimater og rapportering

 

Vores kultur er præget af højt kundefokus og professionalisme – og som medarbejder bliver du involveret i virksomhedens udvikling og retning. Vi har en flad organisation, hvor dine ideer bliver værdsæt, og vi hurtigt kan omsætte beslutninger til handling.

Vi tror på, at de fleste trives bedst med frihed under ansvar, og en individuel tilgang til udvikling. Det betyder, at du selv er med til at bestemme, hvor dit potentiale bringer dig hen. Vi skal nok bakke op med sparring, kompetenceudvikling og spændende opgaver.

Du skal søge jobbet, hvis du

 • Er en teamspiller, som gerne deler ud af din viden
 • Har erfaring fra forsikringsbranchen, f.eks. Police, Skade eller IT
 • Har et struktureret mindset og samtidig ser løsninger i komplekse problemstillinger
 • Motiveres af at have en bred rolle, du selv skal opbygge i samspil med dine kollegaer
 • Trives med kundekontakt og en fleksibel hverdag med mange bolde i luften
 • Har erfaring med forretnings- og procesanalyse
 • Kender til opgave- og/eller projektledelse
 • Motiveres af, at blive udfordret i nye projekter og områder

 

LIDT OM PROCESS FACTORY

Process Factory er en it-udviklingspartner og konsulenthus, der er ekspert i danske landelags integrationer, har stærke forretningskompetencer, og forstår forsikringsbranchen indefra – en kombination der ikke findes nogen andre steder.

Vores konsulenter er dygtige til alt det tekniske, men først og fremmest er vi som team dygtige til at møde kundernes forretningsmæssige og tekniske behov og skabe værdi gennem et agilt, fleksibelt og tillidsfuldt samarbejde. Det skaber et stærkt fundament for vores rådgivning, leverancer og support.

På nuværende tidspunkt er vi 18 kollegaer i Process Factory. Vores team består af projektledere, IT-arkitekter og softwareudviklere, der siden 2007 har været med til at optimere hele den danske forsikringsbranche. I 2020 blev vi kåret som Børsen Gazelle og vi forventer at fortsætte vores vækstrejse.

Vi tilbyder en arbejdsplads med attraktive og lyse rammer på 5. sal i Energiens Hus med udsigt udover søerne. Adressen ligger centralt på Frederiksberg lige ved Rosenørns Allé og Forum metrostation.

Læs mere på vores hjemmeside.

SPØRGSMÅL OG ANSØGNINGSPROCEDURE

Hvis du har spørgsmål, så kontakt Maiken Russ på mobil 21 37 68 03 eller på email msr@process-factory.dk

Er du vores nye kollega, så send os din ansøgning snarest, i da vi løbende holder samtaler med kandidater.

Arbejdssted: Frederiksberg
Starttidspunkt: Efter aftale
Ansøgningen sendes til: info@process-factory.dk