Skip to main content
Ledig stilling

Bliv DevSecOps specialist hos Process Factory

Er du udvikler med en stærk interesse indenfor it-sikkerhed og evt. erfaring med DevSecOps/DevOps? Ønsker du at udfordre dig selv i et job med faglige udfordringer, indflydelse, og godt samarbejdsklima? Så er denne stilling til dig.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt Maiken Russ på mobil 21 37 68 03 eller på e-mail msr@process-factory.dk. Er du vores nye kollega, så send os din ansøgning hurtigst muligt – samtaler afholdes løbende.

Arbejdssted: Vesterbro
Starttidspunkt: Efter aftale
Ansøgningen sendes til: info@process-factory.dk

Hvad får du?

Et spændende job i en vækstvirksomhed med højt til loftet, fokus på godt samarbejde og arbejdslyst, en god kantineordning og en ongoing turnering i bordfodbold. Dagligdagen er dynamisk med skiftende udviklingsprojekter. Derudover har vi en række systemer, som vi vedligeholder for vores kunder.  

Vores kultur er præget af højt kundefokus og professionalisme – og som medarbejder bliver du involveret i virksomhedens udvikling og retning. Vi har en flad organisation, hvor dine ideer bliver værdsat. Og vi er hurtige til at omsætte beslutninger til handling. 

Vi tror på, at de fleste trives bedst med frihed under ansvar, og en individuel tilgang til udvikling. Det betyder, at du selv er med til at bestemme, hvor dit potentiale bringer dig hen. Vi skal nok bakke op med sparring, kompetenceudvikling og spændende opgaver. 

Da stillingen er nyoprettet, så får du også indflydelse på din præcise rolle som DevSecOps specialist.

Lidt om Process Factory

Process Factory er en it-udviklingspartner og konsulenthus, der er ekspert i danske landelags integrationer, har stærke forretningskompetencer, og forstår forsikringsbranchen indefra – en kombination der ikke findes nogen andre steder. 

Vores konsulenter er dygtige til alt det tekniske, men først og fremmest er vi som team dygtige til at møde kundernes forretningsmæssige og tekniske behov og skabe værdi gennem et agilt, fleksibelt og tillidsfuldt samarbejde. Det skaber et stærkt fundament for vores rådgivning, leverancer og support. 

Vores team består af business analytikere, projektledere, it-arkitekter og softwareudviklere, og har siden 2007 været med til at optimere hele den danske forsikringsbranche. I 2020 blev vi kåret som Børsen Gazelle og vi er siden fortsat på vores vækstrejse. 

Du skal søge jobbet, hvis du:

  • Er en teamspiller, der gerne deler ud af din viden
  • Kan lide at arbejde selvstændigt med opgaverne og ikke er bange for at tage ansvar
  • Motiveres af at deltage i hele processen, fra procesdesign til implementering og drift
  • Ønsker et job med stor mulighed for personlig udvikling
  • Kendskab til OAuth, API gateways, SAML, supply chain sikkerhed, statisk kodeanalyse og firewall sikkerhed er en fordel
  • Erfaring som udvikler – formodentligt med Java og Spring Boot – er en fordel