Udvalgte kompetencer

Process Factory har mange års erfaring med at levere konsulenter og konsulentydelser til forsikringsselskaber.

Vi er lokale og arbejder lokalt, hvilket betyder, at alle vores konsulenter kender den kontekst og de instanser, du samarbejder med, og vi kan hurtigt træde til, når du har brug for det.

Nedenfor kan du se et udvalg af de kompetencer, som vi kan bistå dig med.

Danske interfaces

Vi kender de danske forsikringsselskabers behov for integrationer til tredjepartssystemer. Vi kan derfor være en værdifuld sparringspartner for dig, når du skal finde den rigtige løsning til det behov, du har.

Vi har mange års erfaring med blandt andet følgende integrationer

  • Det digitale motorregister (DMR), Forsikring og Pensions EDI-aftaler herunder EDI Opsigelser, EDI Panthaverdeklarationer og EDI Regres, Arbejdsmarkedets Erhvervssikrings EASY anmeldelser, Forsikring og Pensions EDI Skadehistorik , Forsikring og Pensions EDI FP attester og journaler, Autotaks/FORSI, Scalepoint, Ejendomsmæglersystemer, Bygningssagkyndiges administrationssystemer

Udviklere

Process Factorys udviklere kan bidrage til dit projekt på flere måder. Vi har erfaringen til at kunne stå for udviklingen af hele IT-løsningen. Men kan også tilbyde konsulenter, der kan indgå i et internt projektteam hos dig, hvis du mangler specifikke kompetencer eller har behov for en midlertidig opskalering af dit team.

Analyse, design og udvikling

  • Procesunderstøttende systemer,  Systemintegration og -kommunikation,  Brugergrænseflader, Database arkitektur, Webservice og API

Tekniske kompetencer

  • Java, Python, TIA, C#, Oracle, Javascript, html, CSS,React, Angular, PostgreSQL, MSSQL, DB/2, JPA/Hibernate, REST, SOAP med mange flere

Forretningsanalyse

Process Factorys erfarne konsulenter kan bidrage med såvel relevant forretningsviden som konkrete overskuelige analyser, der styrker fundamentet for jeres næste IT-projekt.

Analyse af krav

  • En god kravanalyse skaber det bedste fundament for et IT-projekt. Vores erfaring med forsikringsprocesser gør os i stand til at levere værdifuldt input til din kravanalyse. Vi har fokus på at skabe praktiske og effektive løsninger.

Procesanalyser

  • Med en procesanalyse kan du undgå at sætte strøm til overflødige processer. Vi gennemgår dine processer og peger på optimerings- og udviklingspotentiale. Med en praktisk og konkret fremgangsmåde kan vi effektivt skabe fundamentet for bedre digitale kundeoplevelser og omkostningsbesparelser.