Hvorfor vælge et samarbejde med Process Factory

Vi er et dybt specialiseret konsulenthus, der som de eneste på markedet fokuserer målrettet på at lave effektive it løsninger for forsikringsbranchen. Vi har mange års erfaring med at levere gode og effektive integrationer, opbygget både indefra som ansatte i branchen, og udefra som konsulenter og it udviklingshuse.

Vi ved, at digitalisering står højt på dagsordenen hos forsikringsselskaberne med en ambition om at automatisere de tunge forretningsprocesser. De fleste steder står direktionen med en kompliceret systemportefølje, hvor særligt udvikling og vedligeholdelse af de tunge backend integrationer er en hård nød at knække. Det kræver højt specialiserede udviklingskompetencer, som kan være svære at rekruttere.

Samtidig stiller omverdenen løbende krav, som påvirker backend integrationerne, hvilket gør, at forsikringsselskaberne er tvunget til at sætte de fremadrettede strategiske udviklingsområder i bero, fordi de dygtige interne udviklere er nødt til at bruge kræfterne på at tilpasse integrationerne til omverdenens krav fx ændringer i DMR, EDI, EASY og Scalepoint.

Gennem et samarbejde med Process Factory øger du din fleksibilitet og din mulighed for at fokusere på de projekter, som er strategisk vigtige for din forretning. Du kan se os som en fleksibel udvidelse af din IT afdeling, hvor du kan skrue op og ned for kapaciteten alt efter dine konkrete behov. Og vi kan hjælpe med selv de tunge backend integrationer, som typisk hviler på få nøgleressourcer i din virksomhed.

Vi har mange års erfaring i de fleste af de tunge backend integrationer, der er nødvendige for at kunne fungere som forsikringsselskab i dag. Det gør, at vi kan udvikle og vedligeholde dem for dig med størst mulig kompetence og effektivitet.

Kompetencer