Vi søger udviklere

Som udvikler i Process Factory bliver du en del af vores dygtige, kundeorienterede team, som er kendt for både agilitet og innovation og for at skabe praktiske løsninger, som fjerner manuelle processer hos vores kunder og skaber resultater på bundlinjen.

Du skal søge jobbet, hvis du
• Motiveres af at have en finger med i hele udviklingsprocessen fra design til release.
• Kan lide at arbejde selvstændigt med opgaverne og ikke er bange for at tage ansvar
• Nyder at udvikle løsninger i tæt samarbejde med vores kunder
• Er en dygtig udvikler, der er drevet af at skabe løsninger med god kvalitet og med stor kundeværdi

Sammen tilrettelægger vi dine opgaver og projekter alt efter dine kompetencer og ambitioner. Du har stor indflydelse på din hverdag og er selv med til at bestemme, hvor dit potentiale bringer dig hen.

Du kan læse mere om stillingen  her.

Praktikophold og studenterjobs

Vi søger talentfulde og motiverede studerende – eller nyligt udklækkede kandidater – til udvikling, integrationsprojekter og løsningsdesign.

Vi tilbyder studenterjobs, praktikophold og projektforløb i et inspirerende og uformelt arbejdsmiljø. Vi udvikler bl.a. modulløsninger til forsikringsbranchen, med fokus på forretningsmæssig værdiskabelse og proces-optimeringer. Og det vil vi gerne tilbyde dig at blive en del af.

Det vil altid være en fælles opgave for dig og os. Vi skal have løst opgaver, og du skal have studierelevante oplevelser. Vi gør alt hvad vi kan for at indfri dine vores forpligtelser, og forventer at du aktivt tager del i livet på fabrikken.

elsker du at kode? Er du med på noderne på de seneste Open Source teknologier inden for Java, Spring, Groovy, Hibernate eller lignende, så er det nok dig, som vi gerne vil invitere indenfor.

Er du interesseret, ser vi frem til at modtage en motiveret ansøgning med CV og lidt om dig selv på info@process-factory.dk