VI DIGITALISERER

FORSIKRINGSBRANCHEN

Process Factory er en strategisk IT-udviklingspartner med ekspertise i danske landelagsintegrationer, stærke forretningskompetencer, og kendskab til forsikringsbranchen indefra – en kombination der ikke findes nogen andre steder.

Process Factory - vi får brikkerne til at passe sammen.

”Værdifuld sparringspartner for os… Agilitet og Scrum er nøgleordene”

Topdanmark, specialist rådgivning.

”Analysestærk partner… Udvikler stabile systemer med høj leveringssikkerhed”

Gjensidige, helhedsorienteret partnerskab.

”Experts of insurance processes and systems in the Nordic market”

Guidewire, internationalt partnerskab.
Process Factory tager stort ejerskab af deres opgaver. Sammen har vi udviklet en række digitale løsninger af høj kvalitet, f.eks. en løsning der automatiserer vores arbejdsskadesager.
Process Factory er en stærk samarbejdspartner indenfor branche specifikke IT-løsninger, der også skaber forretningsværdi.
Vi har et langvarigt samarbejde med Process Factory omkring udvikling af systemer, der understøtter vores kritiske forretningsprocesser.
The collaboration with Process Factory has provided key information from local experts of insurance processes and systems in the Nordic market.
“Process Factory har været uundværlig i forhold til lokale integrationer. Deres markedsforståelse har været instrumental for at opnå resultater til tiden og indenfor budget”.
Process Factorys mangeårige erfaring med domænet gør, at de er en værdifuld sparringspartner for os, når vi skal finde frem til en praktisk løsning på de behov, vi har.
Process Factory har en evne til at reducere kompleksiteten i projekterne ved at skabe enkle og smarte løsninger, som er lette at implementere.

Vi samarbejder allerede med ca. 50% af danske forsikringsselskaber.

Vil du være vores næste samarbejdspartner?

Kontakt os

PROCESS FACTORY REDUCERER RISIKOEN VED AT TÆNKE NYT

Vi analyserer løsningsforslag baseret på omkostninger, forretningsværdi, og risici.

Gennem dialog og rådgivning, kan vi hjælpe dig med at navigere forsikringsbranchen og træffe de rigtige beslutninger.