Hvorfor skal du søge jobbet?

Du en teamspiller, som gerne deler ud af din viden, og motiveres af at have en finger med i hele udviklingsprocessen fra design til release.

Du kan lide at arbejde selvstændigt med opgaverne og ikke er bange for at tage ansvar.

Du er en erfaren udvikler, der er drevet af at skabe løsninger med god kvalitet og med stor forretningsværdi.

Lidt om Process Factory

Hos Process Factory er vi specialister i at digitalisere og automatisere forretningsprocesser. Vi har en unik og dyb viden inden for forsikringbranchen, men har også udviklet løsninger til fx ejendomsmæglere og bygningssagkyndige og løsninger, der spiller sammen med det offentliges systemer.

Spørgsmål og ansøgningsprocedure

Hvis du har spørgsmål, så kontakt Susanne Møllegaard på mobil 24 24 42 60 eller på email smg@process-factory.dk.

Arbejdssted: Frederiksberg
Starttidspunkt: Efter aftale
Ansøgningen sendes til: smg@process-factory.dk.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en arbejdsplads med attraktive og lyse rammer på 5. sal i Energiens Hus med kantineordning og udsigt udover søerne. Adressen ligger centralt på Frederiksberg lige ved Rosenørns Allé og Forum Metrostation.

Dagligdagen er dynamisk med skiftende udviklingsprojekter. Derudover har vi en række systemer, som vi vedligeholder for vores kunder. Sammen tilrettelægger vi dine opgaver og projekter alt efter dine kompetencer og ambitioner. Du har stor indflydelse på din hverdag og er selv med til at bestemme, hvor dit potentiale bringer dig hen.

Vi har en flad organisation, hvor dine ideer bliver værdsæt og vi hurtigt kan omsætte beslutninger til handling.

Vi sætter stor pris på et tæt og fleksibelt samarbejde, hvor alle hjælper alle, og der er plads til godt humør og en omgang bordfodbold eller Klask.

Lidt om den teknologi, vi anvender

Java, Spring, Maven, Python, JavaScript, React, Angular, PostgreSQL, MSSQL, JPA/Hibernate, SOAP og REST web-services, Camel, Git, Bitbucket, Jira, SonarQube.