Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en arbejdsplads med attraktive og lyse rammer på 5. sal i Energiens Hus med udsigt udover søerne og kantineordning. Adressen ligger centralt på Frederiksberg lige ved Rosenørns Allé og Forum Metrostation.

Dagligdagen er dynamisk med skiftende udviklingsprojekter. Derudover har vi en række systemer, som vi vedligeholder for vores kunder. Sammen tilrettelægger vi dine opgaver og projekter alt efter dine kompetencer og ambitioner. Du har stor indflydelse på din hverdag og er selv med til at bestemme, hvor dit potentiale bringer dig hen.

Vi sætter stor pris på et tæt og fleksibelt samarbejde, hvor alle hjælper alle, og der er plads til godt humør og en omgang bordfodbold.

Spændende opgaver

Arbejdsglæde

Uopfordret ansøgning

Har du lyst til at arbejde som udvikler eller konsulent hos Process Factory, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til Susanne Møllegaard på email-adressen susanne@process-factory.dk.

Du kan forvente, at vi forholder os til din ansøgning, når vi modtager den, og at vi som udgangspunkt gemmer din ansøgning i seks måneder.