VI SØGER SENIOR SOFTWARE UDVIKLER – BACKEND

It-udvikling med fokus på forretningsværdi

Som softwareudvikler i Process Factory får du mulighed for at udvikle dig sammen med os. Vores ambition er at være forsikringsbranchens mest anerkendte it-udviklingspartner, og vi har brug for dig til at hjælpe os med at gøre ambitionen til virkelighed.

Process Factory er ikke som andre it-konsulentvirksomheder. Vores konsulenter er dygtige til alt det tekniske, men først og fremmest er vi som team dygtige til at møde kundernes forretningsmæssige og tekniske behov og skabe værdi gennem et agilt, fleksibelt og tillidsfuldt samarbejde.

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig

Hos Process Factory bliver du en del af et agilt team med afvekslende opgaver. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig – så send os en ansøgning, hvis du:

  • Er en erfaren, dansktalende udvikler med stærke kompetencer inden for Java, Spring Boot og web-services.
  • Har erfaring med forsikringssystemer.
  • Er en teamspiller, som gerne deler ud af din viden. Hos Process Factory er vi alle ét team, og vi gør altid, hvad vi kan for at hjælpe hinanden.
  • Motiveres af at have en finger med i hele udviklingsprocessen fra design til release. Vi er i dialog med vores kunder igennem hele processen og har brug for folk, der kan tage teten.
  • Er en dygtig udvikler, der er drevet af at skabe løsninger med god kvalitet og med stor forretningsværdi i samarbejde med kunden.

Det tilbyder Process Factory som arbejdsplads

Vores kultur er præget af højt kundefokus og professionalisme – og som medarbejder bliver du involveret i virksomhedens udvikling og retning. Vi har en flad organisation, hvor dine ideer bliver værdsæt, og vi hurtigt kan omsætte beslutninger til handling.

Vi tror på, at de fleste trives bedst med frihed under ansvar, og en individuel tilgang til udvikling. Det betyder, at du selv er med til at bestemme, hvor dit potentiale bringer dig hen. Vi skal nok bakke op med sparring, kompetenceudvikling og spændende opgaver.

Vi tilbyder en arbejdsplads med attraktive og lyse rammer på 5. sal i Energiens Hus med kantineordning og udsigt udover søerne. Adressen ligger centralt på Frederiksberg lige ved Rosenørns Allé og Forum metrostation.

LIDT OM PROCESS FACTORY

Process Factory er en IT-udviklingspartner, der er ekspert i danske landelags integrationer, har stærke forretningskompetencer, og forstår forsikringsbranchen indefra – en kombination der ikke findes nogen andre steder.

Vores team består af projektledere, forretningskonsulenter, IT-arkitekter og softwareudviklere, der siden 2007 har været med til at optimere hele den danske forsikringsbranche.

Det hjælper vi vores kunder med

  • Rådgivning om og udvikling af it-løsninger til forsikringsselskaber og deres samarbejdspartnere.
  • Integrationsløsninger, som understøtter processer mod interne og eksterne tredjepartssystemer.
  • Automatiseringsløsninger, der optimerer salgs-, administrations- og skadeprocesser.

SPØRGSMÅL OG ANSØGNINGSPROCEDURE

Hvis du har spørgsmål, så kontakt Maiken Russ på mobil 21 37 68 03.

Arbejdssted: Frederiksberg
Starttidspunkt: Efter aftale
Ansøgningen sendes til: info@process-factory.dk