Det siger vores kunder

Samarbejdet med vores kunder er drivkraften i vores virksomhed. Vi lægger vægt på tillid, fleksibilitet og praktiske løsninger og går langt for at sikre en høj kundetilfredshed.

Vi har samlet en række udtalelser nedenfor, hvor udvalgte kunder og samarbejdspartnere beskriver deres opfattelse af Process Factorys værdiskabelse.

Agilitet og værdifuld sparring

“Process Factory har udviklet og vedligeholder en række af vores integrationer til tredjeparter. Deres mangeårige erfaring med domænet gør, at de er en værdifuld sparringspartner for os, når vi skal finde frem til en praktisk løsning på de behov, vi har. Process Factory er hurtige til at svare på forespørgsler og i en udviklingsorganisation, hvor agilitet og Scrum er nøgleordene, så er Process Factory hurtige til ændring af løsninger og planer, så leverancerne ikke forsinkes. Deres fleksibilitet og smidighed gør samtidig, at vi hurtigt kan få løst nødvendige opgaver, selvom vores egne ressourcer er booket op.”

Nicolai Meelby
Underdirektør, Topdanmark

Digital løsning af høj kvalitet

“Vi værdsætter samarbejdet med Process Factory. I fællesskab har vi udviklet en digital løsning af meget høj kvalitet, så vores arbejdsskadesager anlægges automatisk. Den tilkoblede motor ”smager” på de skadelidtes oplysninger i skadeanmeldelsen. Det gør, at vi sparer mange ressourcer på arbejdsopgaver af ensformig karakter og kan bruge ressourcerne på mere kvalificerede og kvalitative opgaver.”

Anette Vestergaard
Skadechef, Alm. Brand

Sikrer, at business casen holder

“Process Factory har udviklet en platform til Gjensidige, som har øget salg af vores produkter i forbindelse med hussalg på en enkel og meget smidig måde. Platformen digitaliserer hele arbejdsprocessen fra ejendomsmægler til bygningssagkyndige og til oprettelse af forsikringstilbud i vores forsikringssystem.”

Jan Chræmer Christensen
Afdelingsdirektør, IKT Forretningsstøtte, Nordic, Gjensidige

Forstår vores forretning

“Process Factory forstår vores forretning og ved, hvordan man forbinder systemer på en logisk og enkel måde. Samtidig har de berøringsflade til mange interessenter. Hos Marsh Affinity samarbejder vi med Process Factory, når vi støder på udfordringer eller har brug for sparring i forbindelse med valg af nye løsninger. Det giver os fingeren på pulsen, så vi undgår at spilde tid på at opfinde den dybe tallerken.”

Bettina Ølholm
Operations Manager, Affinity, Marsh Danmark

Praktisk procesforståelse

“Process Factory bistår os med systemunderstøttelse af dele af vores distributionssystem. Samarbejdet fungerer fint – ikke mindst på grund af Process Factorys indsats og forståelse af praktiske processer.”

Rasmus Brandt Jensen
Salgs- og forretningsudviklingschef, Dansk Boligforsikring

Innovative

“Process Factory er dygtige til at tænke i innovative og værdiskabende processer og løsninger, så de administrative arbejdsprocesser mellem samarbejdspartnere bliver automatiseret.”

Tina Bastkjær Ørholm
Forretningsudvikler og medindehaver, C&B Systemer

Fjerner kompleksitet

“Process Factory har en evne til at reducere kompleksiteten i projekterne ved at skabe enkle og smarte løsninger, som er lette at implementere, og som er baseret på en stærk viden omkring vigtige integrationer mellem forsikringsselskabernes kernesystemer og eksterne løsninger fx EDI og Digitalt Motor Register”

Søren Degn Jahns
VP, Professional Services & CTO Partner, IBA

Fleksibelt og smidigt samarbejde

“Samarbejdet med Process Factory er fleksibelt og smidigt. Det har givet os en nem og brugervenlig løsning, som vi er rigtigt glade for. Løsningen håndterer kommunikationen med vores samarbejdspartnere og reducerer manuel indtastning og fejl, så vi kan levere hurtigt og med høj kvalitet.”

Allan Falk Christiansen
Skadechef, Ejerskifte, Tryg