Skip to main content

Jan Chræmer Christensen fortæller…

Jeg prøver at begrænse mig på mine samarbejdspartnere. Process Factory er den ene af mine tætte, strategiske samarbejdspartnere, fordi de er loyale, professionelle og har høj integritet. Alt sammen nødvendigt, når du inviterer en samarbejdspartner ind i virksomhedens it-landskab og forretningskritiske områder.

Gjensidige opkøber i disse år en række forsikringsselskaber, som vi på IT-siden hurtigt og smidigt skal kunne sameksistere med. Og her kommer Process Factorys kernekompetencer virkelig til sin ret: De er enormt stærke på analyser og på at bygge processerne ovenpå analyserne. Og de opererer med driftssikre løsninger, som både understøtter vores forandringsprocesser og den daglige drift.

Jeg mærker også, at Process Factory selv er vokset. De enkeltstående opgaver er for længst blevet til større og sammenhængende udviklingsprojekter, hvor Process Factorys løsninger spiller en central for hele scopet. Det øger kun tilliden til, at Process Factory fortsat er den rigtige samarbejdspartner for os.

Jan Chræmer ChristensenAfdelingsdirektør

Sameksistens af systemer ved vækst gennem opkøb

Analyse: Find det rigtige behov

Frigørelse af ressourcer

Øget agilitet

Stabil drift af forretningskritiske 3. parts-integrationer

80% tidsbesparelse på SmartRegres i Sverige

Gjensidige har også forretning i Sverige, hvor Process Factory bistår dem med optimering af integrationer til bl.a. VTR og Smart Regres.

Måste berätta för dig att Smart Regress är det enskilt BÄSTA program som vi har och sparar otroligt mycket tid. Flera handläggare anser att det sparar
minst 80% av den tid som behövdes tidigare för att skicka regresser

Hans-Olof AmrénForretningsstøtte, Gjensidige Sverige