Skip to main content

Vi tager vores praktikanter seriøst

Vi anser også praktikken som en prøveperiode, og tilbyder ansættelse til mange af vores praktikanter – enten som fastansat eller studentermedhjælper.

Desværre har vi ikke flere ledige praktikpladser i 2024. Vi opfordrer dig til at ansøge i god tid, hvis du ønsker at sikre dig en plads til forårssemestret i 2025.

Om Process Factory

Kontakt os

Vores praktik forløb

Softwareudvikling

Vi søger desværre ikke praktikanter indenfor softwareudvikling til forårssemestret 2024. Du er velkommen til at sende en ansøgning til et senere tidspunkt.

Digital marketing

Bliv praktikant hos os i digital marketing og få erfaring med bl.a. SEO og SoMe. Vi tilbyder praktikforløb med fokus på din udvikling og læring.

Lidt om Process Factory

Vi er et it-konsulenthus i rygende vækst, med en vision om at digitalisere forsikringsbranchen. Vi gør hverdagen lettere for alle de mennesker, der arbejder i branchen.

Du vil blive en del af et stærkt team, der arbejder ud fra mottoet ”frihed under ansvar”. Vores kontor ligger centralt på Vesterbrogade, og der er gratis frokost i kantinen under praktikforløbet.

Vi har en lang tradition for at tage imod praktikanter, men tag ikke vores ord for deres oplevelser. Herunder er i stedet et interview med en tidligere praktikant.

Fra praktikant til partner – Interview med Nicolai

“En af de rigtige gode ting ved at arbejde for Process Factory er, at man kan få mere ansvar, lige så snart man er klar til det.”

HVORNÅR VAR DU I PRAKTIK HOS PROCESS FACTORY?

I foråret 2018, som en del af min professionsbachelor i softwareudvikling fra CPH Business. Jeg arbejdede hovedsageligt med DevOps under praktikken, men der var også lidt udvikling med i hovedopgaven.

DU VALGTE AT FORSÆTTE SOM IT-KONSULENT. HVORDAN VAR DET?

Jeg blev ansat som udvikler og startede med ren kodning. Sådan nogle helt standardudvikleropgaver på interne systemer. Derfra arbejdede jeg mig optil at være mere involveret med kundevendte projekter og andre konsulentopgaver.

OG HVAD ER DIN ROLLE NU?

Sidste år gik jeg over til at fokusere på DevOps og it-sikkerhed. Jeg var klar til at prøve noget andet, og virksomheden gav mig mulighed for at udvikle mig i denne retning.

I 2020 fik jeg også muligheden for at købe mig ind som partner i Process Factory sammen et par af de andre udviklere. Vi mødes et par gange om året for at tage beslutninger om virksomhedens strategi.

KAN DU FORTÆLLE LIDT OM DIN RELATION TIL SENERE HOLD AF PRAKTIKANTER?

Da jeg selv har været i praktik her, har jeg kunnet bruge mine erfaringer til at introducere et forløb, hvor praktikanterne har stor indflydelse på opgavevalg og løsning. I planlægningen af forløbet bliver der også taget hensyn til de emner, som praktikanterne gerne vil skrive hovedopgave om.

Hvis der undervejs opstår udfordringer, står jeg klar til at hjælpe dem videre. Vi prøver altid at finde opgaver, der kan bruges til noget, så praktikken ikke føles spildt.

HVOR MANGE AF PRAKTIKANTERNE ER FORSAT HOS PROCESS FACTORY EFTER DERES PRAKTIKPERIODE?

Jeg vil skyde på, at det nok er halvdelen, hvis ikke to-tredjedele af praktikanterne, der forsætter. Enten som fuldtidsansatte eller studentermedhjælpere, hvis de læsere videre.

Vi anser praktikken som en prøveperiode for begge parter, hvor vi har mulighed for at se hinanden an.

Leder du efter en stilling hos os, så se vores ledige stillinger her