Skip to main content

Hvordan gør Process Factory en forskel?

Det er vigtigt for Process Factory at tage ansvar for, hvordan vi påvirker verden omkring os. Vi bidrager bl.a. til samfundet omkring os ved at udvikle mere effektive digitale processer. Det både bedre for miljøet og skaber bedre arbejdsvilkår.

Process Factory er bevidste om de krav, vores kunder er underlagt, når det kommer til f.eks. ESG og CSRD. Som en del af kundernes værdikæde, gør vi vores bedste for at understøtte dem i deres ESG-krav. Vi følger også med i udviklingen i forsikringsindustrien, så vi kan være på forkant med nye krav.

Miljøansvar

Det er vores mission at udvikle forretningskritiske it-løsninger til forsikringsbranchen. Effektive digitale processer hjælper branchen og er samtidigt bedre for miljøet, da de bruger mindre energi.

Vores multi-tenant cloud løsninger er mere miljøvenlige, fordi vi kort sagt løser samme problem for mange selskaber. Det reducerer forsikringsbranchens samlede udledning både i udviklings- og driftsfasen.

Vi arbejder løbende på at kunne indsamle data om energiforbruget af vores løsninger. Det skal give os et mere konkret billede af, hvor vi forsat kan gøre mere for miljøet.

Vi er også begyndt at rapportere om vores CO2-udslip og andre miljøtiltag per 2022. Kontakt os her, hvis du er interesseret i at høre mere om vores ESG-rapportering.

Socialt ansvar

Process Factory er ejet af medarbejdere og vores arbejdskultur er præget af medejerskab og medansvar for opgaver og faglig udvikling. Vores medarbejdere er den drivkraft, der hver dag sikrer, at vi kan levere produkter og services af høj kvalitet til vores kunder.

Diversitet er en vigtig del af Process Factorys kultur. Vi ser det som en styrke at være en gruppe, der repræsenterer forskellige baggrunde, erfaringsgrundlag og identiteter. Kort sagt forskellige måder at tænke på. Det kommer bl.a. til udtryk i medarbejdernes aldersfordeling, som kan ses herunder.

En af vores mærkesager er at fremme kvinders synlighed i branchen. Derfor deltager vi bl.a. i ITBs mentorordning for kvindelige talenter i IT-branchen og i KVINFOs mentornetværk. Kønsfordelingen i virksomheden kan ses herunder, og det er noget, vi aktivt arbejder på at gøre mere lige.

Aldersfordeling

Under 30 år

19%

Mellem 30 og 50 år

47.6%

Over 50 år

33.3%

Kønsdiversitet

Mænd

Kvinder

Ledelsesansvar

Ledelsesansvar handler om forsvarlig forretningsdrift. Process Factory er et anpartsselskab, der er ejet af medarbejdere. Det betyder at dem, der laver det daglige arbejde, også har medansvar for virksomhedens ledelse.

En af Process Factorys kerneværdier har altid været ”frihed under ansvar”. Vi værdsætter medarbejderne for deres individualitet, arbejdsmetoder og behov, men gør samtidigt meget ud af at skabe et godt fællesskab i hverdagen, hvor folk hjælper hinanden.

En anden kerneværdi er at hjælpe unge mennesker fra studiet og i deres første job gennem praktikforløb. Det er en samfundsopgave et give unge talenter en god start på deres karriere, og en vi tager meget seriøst.

Vi giver tilbage til branchen

It-branchen i Danmark mangler fortsat arbejdskraft. I Process Factory tager vi derfor et medansvar for at uddanne og kvalificere nye talenter. Det gør vi ved at samarbejde med uddannelsesinstitutioner om at have praktikanter og ved at ansætte talenter, der er i begyndelsen af deres karriere.

Personlig udvikling

For at sikre trivsel og arbejdsglæde er vores arbejdskultur præget af fleksibilitet, hvor hver medarbejder har ansvar og indflydelse på deres arbejde og hverdag. Vi ser vores medarbejdere som en del af en virksomhed, hvor man ikke er låst til en rolle, men har mulighed for at præge sine opgaver.

Adfærdskodeks

For at sikre et trygt og sikkert arbejdsmiljø for alle ansatte i virksomheden har vi formuleret et kodeks, der tydeligt beskriver vores forventninger til god adfærd på arbejdspladsen. Vores adfærdskodeks er beskrevet i vores personalehåndbog, som alle ansatte er i besiddelse af.