Skip to main content

Insurance business applications

“Process Factory har en evne til at reducere kompleksiteten i projekterne ved at skabe enkle og smarte løsninger, som er lette at implementere, og som er baseret på en stærk viden omkring vigtige integrationer mellem forsikringsselskabernes kernesystemer og eksterne løsninger fx EDI og Digitalt Motor Register”.

Søren Degn Jahns
Grundlægger & CTO

Integrationer mellem forsikringsselskabernes og eksterne systemer

IBA er en dansk software virksomhed med salg og service globalt. IBAs kerneprodukt er forsikringsplatformen IBSuite, et selvudviklet SaaS (Software as a Service) produkt udviklet specielt til forsikringsbranchen.

IBA gør bl.a. brug af Process Factory til integrationer mellem forsikringsselskabernes kernesystemer og eksterne systemer som f.eks. EDI og DMR.

På baggrund af vores ekspertise indenfor danske landelagsintegrationer har Process Factory hjulpet virksomheden og deres kunder med nødvendige systemintegrationer.

Vi tilbyder IBA og deres kunder i den danske forsikringsbranche nemme og smarte integrationsløsninger med fokus på fleksibilitet og problemløsning.

Vores konsulenter har udviklet et sæt af integrationer, der kan genbruges, så de ikke skal bygges hver gang, men blot tilpasses den enkelte kundes behov.

Eksempler på opgaver udført for IBA

  • EDI-løsning

  • DMR-løsning

  • Rådgivning til IBA-kunder

  • Vejledning i brugen af vores løsninger i kombination med IBSuite

  • Konsulentudlån til IBA’s interne it-organisation

Har du nogle spørgsmål eller gerne vil vide mere om vores produkter, så kontakt os endelig