INSURANCE BUSINESS APPLICATIONS – IBA

Rådgivning og landelagsintegrationer

IBA er en dansk software virksomhed med salg og service globalt. IBAs kerneprodukt er forsikringsplatformen IBSuite, et selvudviklet SaaS (Software as a Service) produkt udviklet specielt til forsikringsbranchen.

IBA gør bl.a. brug af Process Factory til integrationer mellem forsikringsselskabernes kernesystemer og eksterne systemer som f.eks. EDI og DMR.

På baggrund af vores ekspertise indenfor danske landelagsintegrationer har Process Factory hjulpet IBA og deres kunder med nødvendige systemintegrationer.

Vi tilbyder IBA og deres kunder i den danske forsikringsbranche nemme og smarte integrationsløsninger med fokus på fleksibilitet og problemløsning.

Vores konsulenter har udviklet et sæt af integrationer, der kan genbruges, så de ikke skal bygges hver gang, men blot tilpasses den enkelte kundes behov.

EKSEMPLER PÅ OPGAVER UDFØRT FOR IBA:

  • EDI-løsning

  • DMR-løsning

  • Rådgivning til IBA-kunder

  • Vejledning i brugen af vores løsninger i kombination med IBSuite

  • Konsulentudlån til IBA’s interne it-organisation

Søren Jahns, IBA

Fjerner kompleksitet

“Process Factory har en evne til at reducere kompleksiteten i projekterne ved at skabe enkle og smarte løsninger, som er lette at implementere, og som er baseret på en stærk viden omkring vigtige integrationer mellem forsikringsselskabernes kernesystemer og eksterne løsninger fx EDI og Digitalt Motor Register”.

Søren Degn Jahns
Grundlægger & CTO

Insurance business applications (IBA), Integrationer til kunder.

VIL DU VIDE MERE?

IBA
Systemleverandører
KONTAKT OS