Skip to main content

Friheden til at følge dine drømme

Hvad kan vi tilbyde dig?

Process Factory tilbyder en arbejdsplads med lyse rammer, en uformel omgangstone og plads til forskelligheder.

Vi skaber tryghed for dem, der skaber tryghed for resten af samfundet: forsikringsbranchen. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder i hverdagen, og derfor er der altid stor variation i de opgaver, vi udfører.

Process Factory tilbyder også en arbejdsplads, hvor vi udvikler os sammen, samtidigt med at vi udvikler løsninger til vores kunder.

Vores kontor befinder sig på Vesterbrogade centralt i København og tæt på Frederiksberg Allé metrostation. Der er mulighed for lækker kantineordning med varme retter, stort udvalg af brød, pålæg og ost.

Din hverdag hos Process Factory

Dagligdagen hos Process Factory er dynamisk med skiftende it-udviklingsprojekter. Derudover vedligeholder vi en række it-systemer for vores kunder.

Som en del af teamet, så kommer du også til at gøre en forskel for alle de mennesker, der arbejder i forsikringsbranchen. Du vil få dit eget ansvarsområde, men blive en del af et team, som altid hjælper hinanden i mål.

Vi tilrettelægger sammen dine opgaver og projekter efter dine kompetencer og ambitioner. Du får stor indflydelse på din hverdag og er selv med til at bestemme, hvor dit potentiale bringer dig hen.

Vi tager vores professionalisme og faglighed meget seriøst, men vores dresscode er uformel. Og der er altid plads til en snak eller et spil bordfodbold i hverdagen.

Bliv en del af et stærkt fællesskab

Vi gør meget ud af at have et godt socialt fællesskab på arbejdspladsen. Derfor har vi en vedvarende bordfodboldturnering kørende for dem, der er interesseret i det. Det er bare en af de ting, der skaber godt humør i hverdagen.

Vi er en hybrid arbejdsplads, hvor den enkelte kan vælge at arbejde fra kontoret eller eksternt alt efter, hvad der passer bedst til dine nuværende opgaver, præferencer og arbejdsstil.

Fredag er vores faste firmadag, hvor alle møder på kontoret. Her spiser vi også fælles morgenmad og følger op på ugens højdepunkter sammen. Det er vigtigt element for også at vedligeholde et stærkt fællesskab mellem vores medarbejdere.

Derudover bliver der årligt afholdt julefrokost og sommerfest, samt forskellige andre sociale aktiviteter – alt fra gokart til vin bar og brætspil.

Er Process Factory et match for dine drømme? Så send en ansøgning til os på info@process-factory.dk

Og så alt det, der gør det lidt sjovere at arbejde her...

Central beliggenhed

Vores kontor er placeret i København, lige på Vesterbrogade. Så det er nemt at komme på arbejde uanset dit foretrukne transportmiddel.

God kantineordning

Der er mulighed for en lækker kantineordning med et bredt udvalg af salater, pålæg og varme retter - og gode vegetariske alternativer.

Sociale arrangementer

Vi arrangerer jævnligt sociale aktiviteter, både hygge på kontoret med f.eks. brætspil eller kolde øl, og spændende aktiviteter ude af huset.

Bordfodboldturnering

Vi har en fast bordfodboldturnering kørende på kontoret, og der kan godt gå konkurrence i den. Kan du vinde over kollegaerne?

Hybrid arbejdsplads

Der er god mulighed for at arbejde fra kontoret eller eksternt, alt efter, hvad der passer bedst til dine opgaver, præferencer og arbejdsstil.

Fleksible arbejdstimer

Du har også et liv, når du ikke er på arbejde. Derfor kan dine arbejdstimer tilpasses, så der er plads til alt det, der er vigtigt for dig.

Galleri

I 2023 var hele Process Factory på firmatur i Amsterdam. Det gjorde vi for at blive klogere på, hvordan vi kan hjælpe vores kunder, og for at få rystet vores team lidt bedre sammen.

Vi har endnu ikke besluttet, hvor næste firmatur kommer til at gå hen – men måske skal vi have dig med?