Skip to main content

Friheden til at følge dine drømme

Dagligdagen hos Process Factory er dynamisk med skiftende it-udviklingsprojekter. Derudover vedligeholder vi en række it-systemer for vores kunder.

Som en del af teamet, så kommer du også til at gøre en forskel for alle de mennesker, der arbejder i forsikringsbranchen. Du vil få dit eget ansvarsområde, og blive en del af et team, som altid hjælper hinanden i mål.

Har du spørgsmål?

Ledige stillinger

Job hos Process Factory

Din hverdag hos Process Factory

Vi tilrettelægger sammen dine opgaver og projekter efter dine kompetencer og ambitioner. Du får stor indflydelse på din hverdag og er selv med til at bestemme, hvor dit potentiale bringer dig hen.

Vi tager vores professionalisme og faglighed meget seriøst, men vores dresscode er uformel. Og der er altid plads til en snak eller et spil bordfodbold i hverdagen. Lyder det som et job for dig, så tag endelig kontakt til os!

Din hverdag hos os

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi skaber tryghed for dem, der skaber tryghed for resten af samfundet: forsikringsbranchen. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder i hverdagen, og derfor er der altid stor variation i de opgaver, vi udfører.

Process Factory tilbyder også en arbejdsplads, hvor vi udvikler os sammen, samtidigt med at vi udvikler løsninger til vores kunder.

Vores kontor befinder sig på Vesterbrogade centralt i København og tæt på Frederiksberg Allé metrostation. Ved et job hos os har du mulighed for lækker kantineordning med varme retter, stort udvalg af brød, pålæg og ost.

Fællesskab

Bliv en del af et stærkt fællesskab

Vi gør meget ud af at have et godt socialt fællesskab på arbejdspladsen. Derfor har vi en vedvarende bordfodboldturnering kørende for dem, der er interesseret i det. Det er bare en af de ting, der skaber godt humør i hverdagen.

Vi er en hybrid arbejdsplads, hvor den enkelte kan vælge at arbejde fra kontoret eller eksternt alt efter, hvad der passer bedst til dine nuværende opgaver, præferencer og arbejdsstil.

Fredag er vores faste firmadag, hvor alle møder på kontoret. Her spiser vi også fælles morgenmad og følger op på ugens højdepunkter sammen. Det er vigtigt element for også at vedligeholde et stærkt fællesskab mellem vores medarbejdere.

Derudover bliver der årligt afholdt julefrokost og sommerfest, samt forskellige andre sociale aktiviteter – alt fra gokart til vin bar og brætspil.

Nu til alt det sjove!

Hybrid arbejdsplads

Der er god mulighed for at arbejde fra kontoret eller eksternt, alt efter, hvad der passer bedst til dine opgaver, præferencer og arbejdsstil.

Sociale arrangementer

Vi arrangerer jævnligt sociale aktiviteter, både hygge på kontoret med f.eks. brætspil eller kolde øl, og spændende aktiviteter ude af huset.

God kantineordning

Der er mulighed for en lækker kantineordning med et bredt udvalg af salater, pålæg og varme retter - og gode vegetariske alternativer.

Fleksible arbejdstimer

Du har også et liv, når du ikke er på arbejde. Derfor kan dine arbejdstimer tilpasses, så der er plads til alt det, der er vigtigt for dig.

Central beliggenhed

Vores kontor er placeret i København, lige på Vesterbrogade. Så det er nemt at komme på arbejde uanset dit foretrukne transportmiddel.

Bordfodboldturnering

Vi har en fast bordfodboldturnering kørende på kontoret, og der kan godt gå konkurrence i den. Kan du vinde over kollegaerne?

Galleri

Her bor vi