Skip to main content

Vejle Brand

It-partner med forretningsekspertise

”Process Factory er en stærk samarbejdspartner indenfor branchespecifikke it-løsninger, der også skaber forretningsværdi. De er fleksible i deres samarbejde med os og har altid styr på de nyeste opdateringer indenfor systemerne, hvilket gør vores hverdag meget nemmere. Dermed kan vi fokusere vores ressourcer på vores interne systemer. Process Factory har også været gode til at rådgive om konsekvenser ved vigtige beslutninger, hvor det er en fordel at de kender vores system setup i forvejen.”

Claus Lomholt Poulsen

Direktør

Vi hjælper forsikringsselskaber med optimering

Vejle Brand er et mindre forsikringsselskab, som har langvarige rødder i lokalsamfundet. De vægter højt at være nærværende overfor deres kunder. De har derfor valgt at outsource, de mest branche specifikke systemer til Process Factory. På den måde kan de nemlig kan fokusere på intern proces optimering og samtidigt lære af andre forsikringsselskabers erfaringer. Vores konsulenter her hos Process Factory har hjulpet Vejle Brand med at træffe svære beslutninger og stået for implementeringen af de nødvendige IT-løsninger som skulle til.

Vi forstår både de tekniske og kommercielle aspekter af at implementere nye systemer, og kan løbende rådgive Vejle Brand om forretningsmæssige konsekvenser ved f.eks. systemintegrationer og systemarkitektur.

På grund af vores indsigt i virksomheden, så har vi mulighed for både at optimere værdiskabende processer, rådgive om forretningsmæssige konsekvenser og håndtere implementering af IT-løsninger.

Udover udførelse og vedligeholdelse af systemintegrationer, så har Process Factory også været involveret i bl.a. produktudvikling, proces optimering, og rådgivning omkring behandling af indsamlet data hos Vejle Brand. Det har givet vores konsulenter unik og holistisk indsigt i deres IT-systemer og forretningsprocesser.

Eksempler på opgaver udført for Vejle Brand

  • Rådgivning om systemarkitektur

  • Rådgivning om proces optimering

  • Integrationer til DMR

  • Skadehistorikløsning

  • Attest-løsning

Kontakt os hvis du har nogle spørgsmål eller vil høre mere om vores løsninger