VEJLE BRAND

IT-PARTNER MED FORRETNINGSEKSPERTISE

Vejle Brand er et mindre forsikringsselskab med langvarige rødder i lokalsamfundet og stor vægt på at være nærværende overfor kunderne.

De har valgt at outsource de mest branche specifikke systemer til Process Factory, så de kan fokusere på intern proces optimering og samtidigt lære af andre forsikringsselskabers erfaringer.

Vores konsulenter har hjulpet Vejle Brand med at træffe svære beslutninger og stået for implementeringen af de nødvendige IT-løsninger.

Vi forstår både de tekniske og kommercielle aspekter af at implementere nye systemer, og kan løbende rådgive Vejle Brand om forretningsmæssige konsekvenser ved f.eks. systemintegrationer og systemarkitektur.

Udover udførelse og vedligeholdelse af systemintegrationer, så har Process Factory også været involveret i bl.a. produktudvikling, proces optimering, og rådgivning omkring behandling af indsamlet data hos Vejle Brand. Det har givet vores konsulenter unik og holistisk indsigt i deres IT-systemer og forretningsprocesser.

På grund af vores indsigt i Vejle Brand, så har vi mulighed for både at optimere værdiskabende processer, rådgive om forretningsmæssige konsekvenser og håndtere implementering af IT-løsninger.

EKSEMPLER PÅ OPGAVER UDFØRT FOR VEJLE BRAND:

  • Rådgivning om systemarkitektur

  • Rådgivning om proces optimering

  • Integrationer til DMR

  • Skadehistorikløsning

  • Attest-løsning

Claus er direktør for Vejle Brand og samarbejder med Process Factory.

Specialistrådgivning og IT-løsninger

”Process Factory er en stærk samarbejdspartner indenfor branche specifikke IT-løsninger, der også skaber forretningsværdi. De er fleksible i deres samarbejde med os og har altid styr på de nyeste opdateringer indenfor systemerne, hvilket gør vores hverdag meget nemmere. Dermed kan vi fokusere vores ressourcer på vores interne systemer. Process Factory har også været gode til at rådgive om konsekvenser ved vigtige beslutninger, hvor det er en fordel at de kender vores system setup i forvejen.”

Claus Lomholt Poulsen, direktør

Vejle Brand, dit mit vores

VIL DU VIDE MERE?

vejle brand
Forsikringsselskaber
KONTAKT OS