Skip to main content

Om Process Factory

Process Factory er en strategisk IT-udviklingspartner for forsikringsbranchen. Vores kernekompetence er en dyb indsigt i branchens værdikæde, processer og stakeholders. Vi er også eksperter i danske landelagsintegrationer. Process Factory teamet består af forretningskonsulenter, IT-arkitekter, udviklere og projektledere. Vi har siden 2007 har været med til at optimere hele den danske forsikringsbranche.

Mød vores team

Mission

Process Factorys passion er skadesforsikring, og vores mission er at udvikle forretningskritiske IT-løsninger. Løsninger som styrker de danske forsikringsselskabers konkurrenceevne, i et marked med stigende efterspørgsel efter digitalisering.

Vores kerne kompetence er en dyb indsigt i forsikringsbranchens værdikæde, processer og stakeholders. Vi har en unik forståelse for de udfordringer og muligheder, som vores kunder står overfor i forsikringsbranchen. Når markedsbehov og regulering ændrer sig, står vi bag dig og hjælper din virksomhed.

Denne indsigt og forståelse gør os i stand til, at give en stærk sparring til vores kunder. Vi bistår med at finde frem til gode, praktiske løsninger, der fungerer optimalt for kunder og medarbejdere.

Vision

Det er Process Factory vision at gøre det muligt for forsikringsbranchen at tage nye teknologiske muligheder hurtigere i brug.

Læs mere omkring vores projekter og kundecases her og se hvordan vi har hjulpet vores kunder.