OM OS

Process Factory er en strategisk IT-udviklingspartner med ekspertise i danske landelagsintegrationer, stærke forretningskompetencer, og kendskab til forsikringsbranchen indefra – en kombination der ikke findes nogen andre steder.

Vores team består af forretningskonsulenter, IT-arkitekter, udviklere og projektledere, der siden 2007 har været med til at optimere hele den danske forsikringsbranche.

VISION

Vi gør det muligt for forsikringsbranchen at tage nye teknologiske muligheder i brug hurtigere og mere effektivt.

MISSION

Vores passion er skadesforsikring, og vores mission er at udvikle forretningskritiske IT-løsninger, som styrker de danske forsikringsselskabers konkurrenceevne i et marked med stigende efterspørgsel efter digitalisering.

Vores kernekompetence er en dyb indsigt i skadesforsikringsbranchens værdikæde, processer og stakeholders og en unik forståelse for de udfordringer og muligheder, som vores kunder står overfor, når markedsbehov og regulering ændrer sig.

Denne indsigt og forståelse gør os i stand til at give en stærk sparring til vores kunder og bistå med at finde frem til gode, praktiske løsninger, der fungerer optimalt for kunder og medarbejdere.