Survey om forsikringsselskabers brug af den frie adgang til CVR-data

Vi er blevet nysgerrige på, i hvor høj grad danske forsikringsselskaber udnytter mulighederne ved den frie adgang til CVR-data. Derfor har vi lavet en survey til dig, som arbejder i et forsikringsselskab. Del gerne med andre, som du mener, kan bidrage til viden om dette område. Vi deler naturligvis resultaterne med dig.

Tak for din deltagelse.

Julekort fra Process Factory 2017

Stort tak for sidst

Tusind tak til alle, som var med til at gøre vores 10 års fødselsdag til en fest. Vi havde glædet os rigtigt meget til denne for os store milepæl, og dagen levede på alle måder op til forventningerne takket være jer.

Også tak for samarbejdet i dagligdagen og den store tillid, I viser os. Den gør os stolt, og vi vil også fremadrettet gøre vores yderste for at leve op til den.

Venlig hilsen

Hele holdet bag Process Factory

 

Process Factory fejrer 10 års fødselsdag

Den 5. oktober fylder Process Factory 10 år. Vi glæder os til at fejre dagen sammen med alle vores kunder, samarbejdspartnere og venner. Tilmeld dig her.

Process Factory har fået ny adresse

Process Factory er flyttet, så fremover vil du kunne finde os i Energiens Hus, Rosenørns Allé 9, 5. sal, 1970 Frederiksberg C. Vi glæder os til at byde dig velkommen.