Skip to main content

Kundecases og projekter

Hos Process Factory har vi samarbejdet med en stor del af de danske forsikringsselskaber i forskellige cases. Her kan du få et indblik i vores cases og projekter.

Og hvordan vi tidligere har løst problemstillinger og hvad vi kan hjælpe din virksomhed med.

Læs vores kundecases

Se alle vores projekter

“Process Factory har været uundværlig i forhold til lokale integrationer. Deres markedsforståelse har været instrumental for at opnå resultater til tiden og indenfor budget”

Christian PedersenSales Director Nordic

“Process Factory har en evne til at reducere kompleksiteten i projekterne ved at skabe enkle og smarte løsninger, som er lette at implementere”

Søren Degn JahnsFounder & CTO

“Process Factory er en stærk samarbejdspartner indenfor branchespecifikke it-løsninger, der også skaber forretningsværdi.”

Claus Lomholt PoulsenDirektør

“Vi havde en masse idéer ift. forretningsgange, hvor Process Factory igennem en lang proces har været med til at validere, hvad der faktisk var muligt i praksis”.

Mathias SchütteProduct Manager

“Process Factorys løsning har været med til at løfte vores forsikringsforretning til nye højder… Særligt da vi kunne føre projektet videre internt i huset, og lade flere andre afdelinger få gavn af de administrative besparelser”.

Rikke Brandi AndersenInsurance Director

“Vi har et langvarigt samarbejde med Process Factory omkring udvikling af systemer, der understøtter vores kritiske forretningsprocesser”

Jan Chræmer ChristensenAfdelingsdirektør

Projekter