Skip to main content

Cases,
Kundecases og
projekter

Hos Process Factory har vi samarbejdet med en stor del af de danske forsikringsselskaber i forskellige cases. Her kan du få et indblik i vores cases og projekter. Og hvordan vi tidligere har løst problemstillinger og hvad vi kan hjælpe din virksomhed med.

“Process Factorys mangeårige erfaring med domænet gør, at de er en værdifuld sparringspartner, når vi skal finde frem til en praktisk løsning”

Heidi Marie TormIT udviklingsdirektør

“Process Factory tager stort ejerskab af deres opgaver. Sammen har vi udviklet en række digitale løsninger af høj kvalitet”

Troels Agergaard JacobsenUdviklingschef

“Vi har et langvarigt samarbejde med Process Factory omkring udvikling af systemer, der understøtter vores kritiske forretningsprocesser”

Jan Chræmer ChristensenAfdelingsdirektør

“Process Factory har været uundværlig i forhold til lokale integrationer. Deres markedsforståelse har været instrumental for at opnå resultater til tiden og indenfor budget”

Christian PedersenSales Director Nordic

“Process Factory har en evne til at reducere kompleksiteten i projekterne ved at skabe enkle og smarte løsninger, som er lette at implementere”

Søren Degn JahnsFounder & CTO

“Process Factory er en stærk samarbejdspartner indenfor branchespecifikke it-løsninger, der også skaber forretningsværdi.”

Claus Lomholt PoulsenDirektør

“Vi havde en masse idéer ift. forretningsgange, hvor Process Factory igennem en lang proces har været med til at validere, hvad der faktisk var muligt i praksis”.

Mathias SchütteProduct Manager

“Process Factorys løsning har været med til at løfte vores forsikringsforretning til nye højder… Særligt da vi kunne føre projektet videre internt i huset, og lade flere andre afdelinger få gavn af de administrative besparelser”.

Rikke Brandi AndersenInsurance Director

Projekter

Løsningen til et velfungerende partnerskab

Robuste partnerskaber med gnidningsfri salgsprocesser, der giver glade kunder og forhandlere.

Administration af det svenske vägtrafikregistret

Effektiv løsning til automatisering af VTR-transaktioner og intern fordeling af återrapporter på tværs af underselskaber.

Optimering af motorregres i Skandinavien

Træk på vores specialisters erfaring med motorregres, uanset om I ønsker at optimere jeres skadebehandling i Danmark, Sverige, Norge.

Vejen til et vellykket
systemskifte

Den største udfordring ved at gå fra et system til et andet. Er at gøre det på en måde, hvor kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere ikke bliver negativt påvirket af skiftet.