Skip to main content

Vi tager vores praktikanter seriøst

Derfor er vi meget fleksible, og designer altid praktikforløb, der passer til dine interesser og kompetencer.

Lyder det som noget for dig?

Vi anser også praktikken som en prøveperiode, og har et mål om at tilbyde ansættelse til alle vores praktikanter – enten som fastansat eller studentermedhjælper.

Lidt om Process Factory

Vi er et it-konsulenthus i rygende vækst, med en vision om at digitalisere forsikringsbranchen. Vi gør hverdagen lettere for alle de mennesker, der arbejder i branchen.

Du vil blive en del af et stærkt team, der arbejder ud fra mottoet ”frihed under ansvar”. Vores kontor ligger centralt på Vesterbrogade, og der er gratis frokost i kantinen under praktikforløbet.

Vi har en lang tradition for at tage imod praktikanter, men tag ikke vores ord for deres oplevelser. Herunder er i stedet et interview med en tidligere praktikant.

Softwareudvikler

Drømmer du om en karrier inde for IT og kodning, kan vi hjælpe dig med at komme i gang, vi tilbyder praktikforløb i softwareudvikling, kontakt os eller ansøg vi e-mail.

Digital marketing

Bliv praktikant hos os i digital marketing og få en masse erfaring og ansvar, vi tilbyder praktikforløb hos os med fokus på din udvikling og læring.

Nanna,
praktikant i Digital marketing 2023
I dag ansat som studentermedhjælper

“Jeg lærte under mit praktikforløb at tilrette mine produkter, bl.a. et nyt logo design, efter feedback. Det har været meget lærerigt for mig at arbejde sammen med andre ansatte hos Process Factory. Arbejdskulturen er meget fri og transparent. Jeg føler, at man har mulighed for at tilpasse sin dagligdag rigtig fint, som man selv ønsker det. Der er et godt mix imellem det faglige og det sociale på kontoret, hvilket giver en afslappet og rar stemning blandt kollegaerne.”

Mie,
praktikant i softwareudvikling 2023

“Jeg var i gruppepraktik hos Process Factory i 2023 som Datamatiker-studerende. Vi arbejdede på et internt-værktøj, som skulle forbedre administrationen af adgange for deres kunde-brugere. Her har jeg været med til udviklingen i frontend med React og Typescript.”

Christian,
praktikant i softwareduvikling 2023
I dag ansat som junior udvikler

“Praktikforløbet hos Process Factory har været en fantastisk lærerig oplevelse. Jeg fik mulighed for at udvikle mine færdigheder inden for programmering og fik et dybere indblik i professionel udvikling af applikationer. Arbejdskulturen hos Process Factory er inspirerende og samarbejdsorienteret. Der er en åben og inkluderende atmosfære, hvor idéer og meninger værdsættes.”

Fra praktikant til partner – Interview med Nicolai

“En af de rigtige gode ting ved at arbejde for Process Factory er, at man kan få mere ansvar, lige så snart man er klar til det.”

HVORNÅR VAR DU I PRAKTIK HOS PROCESS FACTORY?

I foråret 2018, som en del af min professionsbachelor i softwareudvikling fra CPH Business. Jeg arbejdede hovedsageligt med DevOps under praktikken, men der var også lidt udvikling med i hovedopgaven.

DU VALGTE AT FORSÆTTE SOM IT-KONSULENT. HVORDAN VAR DET?

Jeg blev ansat som udvikler og startede med ren kodning. Sådan nogle helt standardudvikleropgaver på interne systemer. Derfra arbejdede jeg mig optil at være mere involveret med kundevendte projekter og andre konsulentopgaver.

OG HVAD ER DIN ROLLE NU?

Sidste år gik jeg over til at fokusere på DevOps og it-sikkerhed. Jeg var klar til at prøve noget andet, og virksomheden gav mig mulighed for at udvikle mig i denne retning.

I 2020 fik jeg også muligheden for at købe mig ind som partner i Process Factory sammen et par af de andre udviklere. Vi mødes et par gange om året for at tage beslutninger om virksomhedens strategi.

KAN DU FORTÆLLE LIDT OM DIN RELATION TIL SENERE HOLD AF PRAKTIKANTER?

Da jeg selv har været i praktik her, har jeg kunnet bruge mine erfaringer til at introducere et forløb, hvor praktikanterne har stor indflydelse på opgavevalg og løsning. I planlægningen af forløbet bliver der også taget hensyn til de emner, som praktikanterne gerne vil skrive hovedopgave om.

Hvis der undervejs opstår udfordringer, står jeg klar til at hjælpe dem videre. Vi prøver altid at finde opgaver, der kan bruges til noget, så praktikken ikke føles spildt.

HVOR MANGE AF PRAKTIKANTERNE ER FORSAT HOS PROCESS FACTORY EFTER DERES PRAKTIKPERIODE?

Jeg vil skyde på, at det nok er halvdelen, hvis ikke to-tredjedele af praktikanterne, der forsætter. Enten som fuldtidsansatte eller studentermedhjælpere, hvis de læsere videre.

Vi anser praktikken som en prøveperiode for begge parter, hvor vi har mulighed for at se hinanden an.

Leder du efter en stilling hos os, så se vores ledige stillinger her