Skip to main content

It-konsulenter du kan have tillid til

Vi tager hånd om jeres it-løsninger
Så kan I tage hånd om jeres kunder

Eksperter i it og forsikring

Hos Process Factory er vi dygtige til alt det tekniske, men først og fremmest er vi dygtige til at møde jeres forretningsmæssige behov. Vi er eksperter i forsikringsbranchens processer.

Et dygtigt team af konsulenter

Vores team består af forretningskonsulenter, it-arkitekter, udviklere og projektledere, som støtter hinanden i at lave de bedste løsninger til jer – forsikringsbranchen.

Hvorfor vælge Process Factory?

Forsikringsbranchen er vores hjemmebane.

Vi kender jeres kernesystemer, jeres samarbejdspartnere og branchens forretningskritiske tredjepartsintegrationer.

Process Factory samarbejder allerede med over 30 forsikringsselskaber.
Vi har over 16 års erfaring med at digitalisere og understøtte aktører i branchen. Ikke kun med it-løsninger, men også i at tage de strategiske beslutninger, der skaber størst forretningsværdi.

Derfor taler vi samme sprog som jer.

Der findes mange andre dygtige it-leverandører, men ingen, der kender forsikringsbranchen lige så godt som os. Eller går mere op i at gøre hverdagen nemmere for alle jer, der arbejder i branchen.

Sammen udvikler vi de rigtige it-løsninger til jer

It-løsninger handler om meget mere end Java- eller TIA-kodning. Det handler om at kunne tage de rigtige strategiske beslutninger på det rigtige tidspunkt.

Process Factory er eksperter i mødet mellem it og forsikring. Derfor kan vi tilbyde driftsstabile og forretningsorienterede it-løsninger, der understøtter vores kunders ambitiøse mål.

Få hjælp af vores konsulenter, som har mange års erfaring med at udvikle løsninger til kundernes specifikke behov. De er eksperter i bl.a. sameksistens, kundeoverblik, API’er, facilitering af partnerskaber, risikovurderinger af nye projekter, strategisk planlægning af it-arkitektur og automatisering af forretnings- og it-processer.

I fællesskab kan vi skabe forretningsværdi ved at optimere jeres systemer og arbejdsprocesser.

”Der er ikke andre IT-leverandører, der har samme indsigt i forsikringsbranchen.”

Sammen forbedrer vi jeres daglige drift

Mange millioner dataudvekslinger finder sted, og skal behandles, hver dag i forsikringsbranchen.

Overlad noget af jeres daglige arbejdsbyrde til vores konsulenter. Så kan I fokusere på at løse de opgaver, der virkelig gør en forskel.

Vi optimerer jeres digitale processer, frigør ressourcer fra den daglige drift, og understøtter jer I at skabe de bedste brugeroplevelser for forsikringskunderne.

Vores AM-team står klar til at videreudvikle og modernisere jeres forretningsapplikationer og it-løsninger. Både de løsninger, vi er med til at udvikle til jer, og dem I gerne vil slippe for at vedligeholde selv.

I fællesskab kan vi gøre hverdagen lettere for jeres medarbejdere – og øge jeres produktivitet.

”Forud for Process Factory var datahåndteringen smertefuld og ledte til mange frustrationer.”

Sammen gør vi jeres ambitioner til virkelighed

Vores kunder er ambitiøse. De driver udviklingen i forsikringsbranchen. Vi hjælper dem med at opnå deres mål ved at tilbyde specialiseret rådgivning.

Process Factory forstår jeres branche og behov, og vores konsulenter er eksperter i både it og forsikring. Derfor kan vi rådgive jer igennem hele beslutningsprocessen.

Vores hemmelighed er et mangfoldigt team, som hele tiden udvikler sig sammen med branchen, og har mange års erfaring som sparringspartner for forsikringsselskaber.

Derfor kan kan vi også kommunikere på jeres sprog – udvikler til udvikler, projektleder til projektleder.

I fællesskab finder og implementerer vi jeres idéer, og skaber konkrete resultater.

“De er meget professionelle samt nemme at få fat på. De er som kollegaer for mig.”

Brug for hjælp lige nu?

Brug for ekstra hænder eller hoveder til en hasteopgave, uden binding eller bureaukrati? Det kan vores it-konsulenter også hjælpe med.  

Vi tilbyder skalerbar udviklingskapacitet eller faglig sparring om jeres aktuelle problemstilling og behov. 

Vores kunder er alle aktører i forsikringsbranchen, men ikke alle er forsikringsselskaber. Vi samarbejder også med systemleverandører, agenturer, leasingselskaber og andre organisationer, der opererer i branchen.

Tag kontakt til vores team for at høre, hvornår vi kan finde tid til at hjælpe jer. 

Har du brug for mere info?