Skip to main content

Om os

Process Factory er en strategisk IT-udviklingspartner med ekspertise i danske landelagsintegrationer. Vi har stærke forretningskompetencer, og kendskab til forsikringsbranchen indefra – en kombination der ikke findes nogen andre steder.

Vores team består af forretningskonsulenter, IT-arkitekter, udviklere og projektledere. Vi har siden 2007 været med til at optimere hele den danske forsikringsbranche.

Mission

Process Factorys passion er skadesforsikring, og vores mission er at udvikle forretningskritiske IT-løsninger, som styrker de danske forsikringsselskabers konkurrenceevne, i et marked med stigende efterspørgsel efter digitalisering.

Vores kerne kompetence er en dyb indsigt i forsikringsbranchens værdikæde, processer og stakeholders. Vi har en unik forståelse for de udfordringer og muligheder, som vores kunder står overfor i forsikringsbranchen. Når markedsbehov og regulering ændrer sig, står vi bag dig og hjælper din virksomhed hele vejen.

Denne indsigt og forståelse gør os i stand til at give en stærk sparring til vores kunder. Vi bistår med at finde frem til gode, praktiske løsninger, der fungerer optimalt for kunder og medarbejdere.

Vision

Hos Process Factory er det vores vision at gøre det muligt for forsikringsbranchen at tage nye teknologiske muligheder i brug hurtigere og mere effektivt.

Læs mere omkring vores projekter og kundecases her og se hvordan vi har hjulpet vores kunder.