LEDIGE JOBS

Process Factory er ikke som andre it-konsulentvirksomheder.

Vores konsulenter er dygtige til alt det tekniske, men først og fremmest er vi dygtige til at møde kundernes forretningsmæssige og tekniske behov og skabe værdi gennem et agilt, fleksibelt og tillidsfuldt samarbejde. Det skaber et stærkt fundament for vores rådgivning, leverancer og support.

Vil du gerne blive en del af teamet? Herunder kan du se vores ledige stillinger.

OPBYG DIN EGEN STILLING SOM VORES PORTFOLIO MANAGER

Vi ønsker at udvide holdet med en Portfolio Manager, som i tæt samarbejde med vores Service Delivery Manager samt it-udviklere, skal sikre en stærk og kvalitetssikret leverancekæde. Jobbet er en nyoprettet stilling, hvorfor der vil være stor mulighed for at præge rollen.

Læs mere

TIA-UDVIKLER TIL SPÆNDENDE SCALEUP KONSULENTHUS

Vil du være med til at løfte forsikringsselskabernes digitale muligheder? Har du solid TIA-erfaring og kunne du tænke dig et job med stor indflydelse, innovation og mulighed for at bringe dine erfaringer og udviklingskompetencer i spil både internt og eksternt?

Læs mere

VI SØGER SENIOR SOFTWARE UDVIKLER – BACKEND

Som softwareudvikler i Process Factory får du mulighed for at udvikle dig sammen med os. Vores ambition er at være forsikringsbranchens mest anerkendte it-udviklingspartner, og vi har brug for dig til at hjælpe os med at gøre ambitionen til virkelighed.

Hos Process Factory bliver du en del af et agilt team med afvekslende opgaver.

Læs mere