Skip to main content

UNDO

Rådgivning, der støtter innovation

“Vi havde en masse idéer ift. forretningsgange, hvor Process Factory igennem en lang process har været med til at validere, hvad der faktisk var muligt i praksis. Process Factory og specielt deres know-how om branchen har været en stor hjælp for os i den proces. De agerer som et bindeled mellem Undo og tredjeparter, bl.a. SKAT, med deres EDI og DMR integrationsløsninger, som vi har oplevet, har givet os stor værdi”.

Mathias Schütte,
Product Manager

Sammen gjorde vi innovative idéer til virkelighed

Undo er en helt ny spiller i den danske forsikringsbranche, med et stærkt ønske om at udfordre den måde tingene bliver gjort på i branchen. Deres bilforsikring, Undo:kør, er deres mest innovative produkt, hvor deres app måler din kørsel og beregner prisen på din bilforsikring ud fra det.

Der er dog nogle ting, der fungerer på præcis samme måde for Undo:kør, som for andre bilforsikringer – f.eks. behovet for integrationer til DMR og EDI. Process Factory har hjulpet Undo med at navigere forsikringsbranchen og de krav, der følger med oprettelsen af en bilforsikring.

Undo opsøgte Process Factory, fordi de havde brug for ekspertviden om de processer og krav, der findes omkring DMR og EDI. De var fulde af idéer, men havde behov for sparring omkring, hvad der faktisk var muligt at gøre i praksis.

Med vores ekspertise i baghånden, kunne Undo få deres forsikring hurtigere på markedet.

Vi hjalp dem bl.a. med at gøre deres banebrydende kaskoforsikringer til virkelighed. Undo havde et ønske om at opdele forsikringen på en måde, der giver mere mening for det unge kundesegment. Vi hjalp dem med at etablere de nødvendige interne processer og integrationer til SKAT og F&P, som gjorde det muligt for dem at tilfredsstille deres kunder og samtidigt opfylde de lovpligtige processer.

Håndtering af DMR og EDI processer

Undo:kør er nu kørt af sted, og vi støtter forsat op om produktet med vores OneLogic DMR og EDI løsninger. Dermed er de sikret at deres systemer kører, som de skal, så de kan fokusere på at tænke ud af boksen og nedbryde barrierer i forsikringsbranchen.

Eksempler på opgaver udført for Undo

  • Hjælp til udvikling og markedsføring af en ny slags bilforsikring

  • Rådgivning om landelag for bilforsikringer

  • Know-how om processer i forsikringsbranchen

  • OneLogic DMR

  • OneLogic EDI

Mangler du hjælp til at optimere it-processer eller ønsker sparring og ekspertviden, så kontakt os og book et møde