Skip to main content

Senior Java udvikler søges til konsulenthus i vækst

Er du en erfaren softwareudvikler med en passion for at løse komplekse tekniske udfordringer? Søger du spændende udviklingsopgaver, hvor din ekspertise kan gøre en forskel? Så er du måske den senior Java udvikler, vi leder efter!

Som senior Java udvikler i Process Factory, er du en del af it-udviklingsfunktion med reference til it-udviklingschefen. Vores ambition er at være forsikringsbranchens foretrukne it-udviklingspartner og vi har brug for dig til at gøre ambitionen til virkelighed.

Hvad søger vi?

Hos Process Factory vil du indgå i et tæt samarbejde med flere af vores kunder og samarbejdspartnere, og det forventes derfor at du har en veludviklet evne til at kommunikere klart og effektivt med både tekniske og ikke-tekniske interessenter.

Det forventes, at du er i stand til at levere kvalitetsløsninger inden for de fastsatte tidsrammer og estimater. Det forventes også, at du vil være villig til at lære og lære fra dig i implementere af nye teknologier og metoder, for at kunne levere de bedste løsninger til vores kunder.

Hvor og hvornår?

Arbejdssted: Vesterbro
Starttidspunkt: Snarest

Har du spørgsmål?

Kontakt Heinz Schiøtt
Mobil: 51 18 59 04
Ansøgningen sendes til: info@process-factory.dk

Ønskede faglige kvalifikationer:

  • Uddannet datamatiker, softwareudvikler eller tilsvarende
  • Mindst 5 års erhvervserfaring efter endt uddannelse
  • Erfaring med Java-programmering og Java-framework (Spring, Spring Boot, Maven etc.)
  • Erfaring med udvikling af REST Web Services
  • Kendskab til webteknologier som React, JavaScript og TypeScript
  • Kendskab til Azure eller anden cloud løsning en fordel
  • Kendskab til forsikring eller bank er en fordel

Hvad får du?

Vi tror på, at de fleste trives bedst med frihed under ansvar, og en individuel tilgang til udvikling. Det betyder, at du selv er med til at bestemme, hvor dit potentiale bringer dig hen. Vi skal nok bakke op med sparring, kompetenceudvikling, efteruddannelse og spændende opgaver.

Vores kultur er præget af høj kunde- og medarbejderfokus. Du bliver involveret i virksomhedens udvikling og retning. Vi har en flad organisation, hvor dine ideer bliver værdsat, og vi hurtigt kan omsætte beslutninger til handling. Kan du se dig selv som vores nye Java udvikler?

Dine arbejdsområder

Nyudvikling og test

Som Java udvikler vil dit arbejde vil primært bestå i at arbejde med enten interne eller konsulentopgaver. Det inkluderer bl.a. udvikling og implementering af Java-baserede softwareløsninger til kunderne i overensstemmelse med deres specifikke krav og behov.

Arkitektur

Du vil blive en del af vores arkitektgruppe, hvori en af ansvarsopgaverne er at bidrage aktivt til løsningsbeskrivelser for nye og eksisterende projekter med dokumentation af overordnet arkitektur, data flows, integrationer og sikkerhed.

Maintenance og support

Der vil indgå en mindre mængde maintenance og support i dit arbejde. Du skal kunne arbejde selvstændigt, når du analyserer og løser den tildelte supportsag.

Lidt om Process Factory

Process Factory er en it-udviklingspartner og konsulenthus, der er ekspert i integrationer til det danske landelag, har stærke forretningskompetencer, og forstår forsikringsbranchen indefra – en kombination der ikke findes nogen andre steder.

Vores konsulenter er dygtige til alt det tekniske, men først og fremmest er vi som team dygtige til at møde kundernes forretningsmæssige og tekniske behov og skabe værdi gennem et agilt, fleksibelt og tillidsfuldt samarbejde. Det skaber et stærkt fundament for vores rådgivning, leverancer og support.

Vores team består af business analysts, projektledere, it-arkitekter og softwareudviklere, og har siden 2007 været med til at optimere hele den danske forsikringsbranche. I 2020 blev vi kåret som Børsen Gazelle og vi er siden fortsat på vores vækstrejse.