Skip to main content

TIA-udvikler til spændende scaleup konsulenthus

Vil du være med til at løfte forsikringsselskabernes digitale muligheder?

Har du solid TIA-erfaring, og kunne du tænke dig et job med stor indflydelse, innovation og mulighed for at bringe dine erfaringer og udviklingskompetencer i spil både internt og eksternt så er du måske vores nye TIA-udvikler?

Hvor og hvornår?

Arbejdssted: Vesterbro
Starttidspunkt: Efter aftale
Ansøgningen sendes til: info@process-factory.dk

Har du spørgsmål?

Kontakt Rune Mørk her:
Mobil: 20 28 73 83

Hvad får du?

Som TIA-udvikler hos os får du et spændende udviklerjob i en virksomhed med højt til loftet. Vi har fokus på udvikling og sparring, en god kantineordning samt en ongoing turnering i bordfodbold. Dagligdagen er dynamisk med skiftende udviklingsprojekter. Derudover har vi en række systemer, som vi vedligeholder for vores kunder.

Vores kultur er præget af et højt kundefokus og professionalisme – og som medarbejder bliver du involveret i virksomhedens udvikling og retning. Vi har en flad organisation, hvor dine ideer bliver værdsat. Og vi er hurtige til at omsætte beslutninger til handling.

Vi tror på, at de fleste trives bedst med frihed under ansvar, og en individuel tilgang til udvikling. Det betyder, at du selv er med til at bestemme, hvor dit potentiale bringer dig hen. Vi skal nok bakke op med sparring, kompetenceudvikling og spændende opgaver.

Du skal søge jobbet, hvis du

  • Er en teamspiller, der gerne deler ud af din viden
  • Motiveres af at have en finger med i hele udviklingsprocessen fra design til release
  • Kan lide at arbejde selvstændigt med opgaverne og ikke er bange for at tage ansvar
  • Er en erfaren, dansktalende udvikler, der er drevet af at skabe løsninger med god kvalitet og med stor forretningsværdi i samarbejde med kunden
  • Har stærke kompetencer inden for PL/SQL-udvikling i TIA, TIA’s REST-API’er og integrationsløsninger generelt
  • Har – eller ønsker – erfaring med Java og Spring Boot

Lidt om Process Factory

Process Factory er en it-udviklingspartner og konsulenthus, der er ekspert i danske landelags integrationer, har stærke forretningskompetencer, og forstår forsikringsbranchen indefra – en kombination der ikke findes nogen andre steder.

Vores konsulenter er dygtige til alt det tekniske, men først og fremmest er vi som team dygtige til at møde kundernes forretningsmæssige og tekniske behov og skabe værdi gennem et agilt, fleksibelt og tillidsfuldt samarbejde. Det skaber et stærkt fundament for vores rådgivning, leverancer og support.

Vores team består af Business Analysts, Projektledere, IT-arkitekter og Softwareudviklere, og har siden 2007 været med til at optimere hele den danske forsikringsbranche. I 2020 blev vi kåret som Børsen Gazelle og vi er siden fortsat på vores vækstrejse.

Det hjælper vi vores kunder med:

  • Rådgivning om og udvikling af it-løsninger til forsikrings- og pensionsselskaber og deres samarbejdspartnere
  • Integrationsløsninger, som understøtter processer mod interne og eksterne tredjepartssystemer
  • Automatiseringsløsninger, der optimerer salgs-, administrations- og skadeprocesser