Skip to main content
Ledig stilling

TIA-udvikler til spændende scaleup konsulenthus

En teamspiller, der gerne deler ud af din viden, motiveres af at have en finger med i hele udviklingsprocessen fra design til release. Du kan lide at arbejde selvstændigt med opgaverne og ikke er bange for at tage ansvar. Du er en erfaren, dansktalende udvikler, der er drevet af at skabe løsninger med god kvalitet og med stor forretningsværdi i samarbejde med kunden. du har stærke kompetencer inden for PL/SQL-udvikling i TIA, TIA's REST-API'er og integrationsløsninger generelt. Du har - eller ønsker - erfaring med Java og Spring Boot

Hvis du har spørgsmål, så kontakt Maiken Russ på mobil 21 37 68 03 eller på e-mail msr@process-factory.dk. Er du vores nye kollega, så send os din ansøgning hurtigst muligt – samtaler afholdes løbende.

Hvad får du?

Et spændende udviklerjob i en virksomhed med højt til loftet, fokus på udvikling og sparring, en god kantineordning samt en ongoing turnering i bordfodbold. Dagligdagen er dynamisk med skiftende udviklingsprojekter. Derudover har vi en række systemer, som vi vedligeholder for vores kunder. 

Vores kultur er præget af højt kundefokus og professionalisme – og som medarbejder bliver du involveret i virksomhedens udvikling og retning. Vi har en flad organisation, hvor dine ideer bliver værdsat. Og vi er hurtigt kan omsætte beslutninger til handling.

Vi tror på, at de fleste trives bedst med frihed under ansvar, og en individuel tilgang til udvikling. Det betyder, at du selv er med til at bestemme, hvor dit potentiale bringer dig hen. Vi skal nok bakke op med sparring, kompetenceudvikling og spændende opgaver.

Arbejdssted: Vesterbro
Starttidspunkt: Snarest
Ansøgningen sendes til: info@process-factory.dk

Lidt om Process Factory

Process Factory er en it-udviklingspartner og konsulenthus, der er ekspert i danske landelags integrationer, har stærke forretningskompetencer, og forstår forsikringsbranchen indefra – en kombination der ikke findes nogen andre steder.

Vores konsulenter er dygtige til alt det tekniske, men først og fremmest er vi som team dygtige til at møde kundernes forretningsmæssige og tekniske behov og skabe værdi gennem et agilt, fleksibelt og tillidsfuldt samarbejde. Det skaber et stærkt fundament for vores rådgivning, leverancer og support.

Vores team består af Business Analyster, Projektledere, IT-arkitekter og Softwareudviklere, og har siden 2007 været med til at optimere hele den danske forsikringsbranche. I 2020 blev vi kåret som Børsen Gazelle og vi er siden fortsat på vores vækstrejse.

  • Rådgivning om og udvikling af it-løsninger til forsikrings- og pensionsselskaber og deres samarbejdspartnere.
  • Integrationsløsninger, som understøtter processer mod interne og eksterne tredjepartssystemer.
  • Automatiseringsløsninger, der optimerer salgs-, administrations- og skadeprocesser.