Skip to main content

It-projektleder med flair for Scrum

Vi søger en erfaren it-projektleder, som motiveres af at skabe fremdrift og solide projekter via stærke relationer blandt både kollegaer og kunder.

Din person og ekspertise – i samspil med Process Factory holdet – er afgørende for, at vi lever op til vores mål om høj kvalitet, effektivitet og pålidelighed.

Har du en passion for komplekse projekter med mange kontaktflader og skarpe deadlines? Har du gode kommunikationsevner og trives med mange bolde i luften? Så er det dig, vi mangler som vores it-projektleder!

Vores ambition er at være forsikringsbranchens foretrukne it-udviklingspartner, og vi har brug for dig, til at gøre ambitionen til virkelighed.

Hvad får du?

Vi tror på, at de fleste trives bedst med frihed under ansvar, og en individuel tilgang til personlig udvikling. Det betyder, at du selv er med til at bestemme, hvor dit potentiale bringer dig hen. Vi skal nok bakke op med sparring, kompetenceudvikling, efteruddannelse og spændende opgaver.

Vores kultur er præget af et højt kunde- og medarbejderfokus. Du bliver involveret i virksomhedens udvikling og retning. Vi har en flad organisation, hvor dine ideer bliver værdsat, og vi hurtigt kan omsætte beslutninger til handling.

Har du spørgsmål?

Kontakt Heinz Schiøtt:
Mobil: 51 18 59 04

Hvor og hvornår?

Arbejdssted: Vesterbro
Starttidspunkt: Snarest – samtaler forventes afholdt i uge 8

Ansøgningen sendes til: info@process-factory.dk

I min rolle som projektleder hos Process Factory skal jeg kunne tale ind i langsigtede planer og struktur for en bred vifte af kunder med forskellige behov. Samtidig er jeg tæt på udviklingsteamet i dagligdagen og har en løbende dialog med dem om opgaverne. Det kræver, at jeg er god til at trække på både den klassiske projektværktøjskasse og den agile best practice – og ikke mindst er fleksibel nok til at få det hele til at gå op.

ThomasProjektleder

Vi vil rigtig gerne tale med dig, hvis...

Du har en bred erfaring indenfor projektledelse og Scrum. Du skal være metodestærk, nysgerrig og god til at formidle. Det er vigtigt, at du besidder en entreprenørånd og ikke er bange for at ”tage fat”, hvor der er brug for dig.

Derudover har du:

  • 5+ års relevant erfaring inden for projektledelse af it-projekter 
  • Erfaring med Scrum 
  • En struktureret tankegang og evnen til at eksekvere  
  • Evnen til at motivere folk omkring dig 
  • Stærk teknisk indsigt, som du er god til at kombinere med din helheds- og forretningsforståelse 
  • Kendskab til forsikrings-/finansbranchen er en fordel 
  • Flydende på engelsk i skrift og tale 
  • En stærk holdånd 
  • Erfaring med Jira eller lignende 
  • God erfaring med kommunikation og stakeholder management 

Hvad søger vi?

Hos Process Factory vil du være en vigtig sparringspartner både internt og eksternt. Dit fokus vil være at sikre og formidle en transparent og effektiv projektgennemførsel.

Du får ansvaret for at bygge og styrke hele vores område omkring projektledelse.

Som projektleder besidder du kompetencer indenfor den klassiske projektstyring og mestrer derudover rollen som Scrum Master, når dette er påkrævet.

Altså er du både skarp indenfor planlægning, rapportering, risikostyring, kommunikation og stakeholder management, herunder også kundehåndteringen – samtidigt med, at du sikrer gode vaner, effektivitet og det rette fokus i projektet. Du har ligeledes høje ambitioner for teamet, mens du skaber et godt arbejdsmiljø og beskytter teamet fra udefrakommende forstyrrelser undervejs.

Du skal kunne håndtere flere løbende projekter på samme tid og bevare overblikket imens. Din rolle er central i at sikre den korrekte kvalitet i vores leverancer, og vi forventer, at du selv kan skabe dig det fulde overblik over projekterne og deres funktionelle samt ikke-funktionelle krav.

Det er spændende og udfordrende at være en del af Process Factory. Vi leverer løsninger, der hjælper hele forsikringsbranchen med at hænge sammen, og det er der betydelig kompleksitet i. Samtidig leverer vi svar på afgrænsede problemer, så vi er i stand til at holde et højt tempo og forsat skabe en god arbejdsplads som den scale-up, vi også er.

ThomasProjektleder

Lidt om Process Factory

Process Factory er en it-udviklingspartner og et konsulenthus, der er ekspert i integrationer til det danske landelag, har stærke forretningskompetencer, og forstår forsikringsbranchen indefra – en kombination der ikke findes nogen andre steder. 

Vores konsulenter er dygtige til alt det tekniske, men først og fremmest er vi som team dygtige til at møde kundernes forretningsmæssige og tekniske behov, samt skabe værdi gennem et agilt, fleksibelt og tillidsfuldt samarbejde. Det skaber et stærkt fundament for vores rådgivning, leverancer og support. 

Vores team består af passionerede mennesker med forskellige baggrunde, der hver især styrker holdet på deres måde. Et hold der siden 2007 har været med til at optimere den danske forsikringsbranche. I 2020 blev vi kåret som Børsens Gazelle, og vi er siden fortsat på vores vækstrejse.