Skip to main content

Alm. Brand

Co-udvikling af løsninger

Alm. Brand er et stort dansk selskab, der arbejder med forsikring og pension, og Process Factory har gennem et langvarigt og tæt samarbejde med dem udviklet en række nye automatiserede systemløsninger.

“Process Factory tager stort ejerskab af deres opgaver. Sammen har vi udviklet en række digitale løsninger af høj kvalitet, f.eks. en løsning der automatiserer vores arbejdsskadesager. Den tilkoblede motor ”smager” på de skadelidtes oplysninger i skadeanmeldelsen. Det gør, at vi sparer mange ressourcer på arbejdsopgaver af ensformig karakter og kan bruge ressourcerne på mere værdiskabende aktiviteter.”

Troels Agergaard Jacobsen, Udviklingschef

Udover at udvikle nye systemprocesser, så har vi også leveret mange velfungerende IT-løsninger til selskabet.

Vi har sammen tænkt i løsninger, som også kan tilbydes andre kunder, og Alm. Brand har haft den fordel at de kunne forme løsningen efter deres behov – og billigere end hvis de skulle have stået for hele processen selv.

Udover at udvikle nye systemprocesser, så har vi også leveret mange velfungerende IT-løsninger til selskabet. En af de løsninger, vi har udviklet i fællesskab, er et automatiseret system til indmeldelse af arbejdsskader, som har øget effektiviteten betydeligt ved at reducere ensformige arbejdsopgaver og dermed mindske driftsomkostninger.

Alm. Brand var, med hjælp fra os, et af de første selskaber til at automatisere alle de rutineprægede dele af processen for arbejdsskader, og det har givet dem en forretningsmæssig fordel på markedet. 

Når de kommer til os med et problem, så analyserer vi altid situationen og rådgiver om den bedste løsning, hvilket mindsker kompleksiteten i beslutningsprocessen.

Deres kernesystem er TIA, som flere af vores konsulenter har erfaring med at lave integrationer til. Det er en fordel, når vi skal implementere løsningerne.

Alm. Brand ved at vores konsulenter altid er ved hånden og klar til at hjælpe, og vi ser frem til at udvikle flere nye og banebrydende løsninger med dem i fremtiden.

Arbejdsskader er kun en lille del af selskabets samlede antal skadeanmeldelser, men det var en opgave hvor vi opnåede en stor effekt med en lille indsats. Det er også en løsning, der kan bygges videre på i andre sammenhænge.

Eksempler på opgaver udført for Alm. Brand

  • Arbejdsskadeautomatisering

  • Skadehistorikløsning

  • Attest-løsning

  • Løsninger til understøttelse af partnerstrategi

  • TIA-udviklingsopgaver

  • Konsulentudlån til Alm. Brands interne it-organisation

Skal vi os hjælpe din virksomhed,
kontakt os nu og lad os tale om det