Skip to main content

Topdanmark

Specialistrådgivning og agilitet

“Process Factory har udviklet og vedligeholder en række af vores integrationer til tredjeparter. Deres mangeårige erfaring med domænet gør, at de er en værdifuld sparringspartner for os, når vi skal finde frem til en praktisk løsning på de behov, vi har. Process Factory er hurtige til at svare på forespørgsler og i en udviklings-organisation, hvor agilitet og Scrum er nøgleordene, så er Process Factory hurtige til ændring af løsninger og planer, så leverancerne ikke forsinkes. Deres fleksibilitet og smidighed gør samtidig, at vi hurtigt kan få løst nødvendige opgaver.”

Heidi Marie Torm,
IT-udviklingsdirektør

Samarbejde og vedligeholdelse

Topdanmark er et stort dansk selskab, der tilbyder mange forskellige løsninger indenfor både forsikring og pension til private og erhverv. De har meget viden og mange tekniske ressourcer internt i virksomheden, men nogle gange har de stadig brug for en specialist i f.eks. DMR. Når det sker, kan de altid henvende sig til Process Factorys konsulenter.

Vi har igennem vores samarbejde med Topdanmark implementeret og vedligeholdt effektive IT-løsninger, f.eks. til arbejdsskadeanmeldelse, som har været med til at mindske kompleksiteten for selskabets egne ansatte og optimere deres processer.

Vores konsulenter har også den faglige specialist viden til at rådgive om systemintegrationer, forretningsudvikling og digitaliseringen af den danske forsikringsbranche.

Sagt med andre ord, så kan vores konsulenter – i samarbejde med Topdanmarks egne ansatte – løse mange problemer væsentligt hurtigere.

Vi har en grundig forståelse af Topdanmarks systemer og systemintegrationer, og derfor har det også været muligt for os at tilbyde hjælp på områder hvor mængden af specialistviden er begrænset.

Topdanmark har øget deres agilitet gennem samarbejdet med Process Factory, fordi vi gør det muligt for dem at løse op for ”flaskehalsproblematikker”, og tilbyder rådgivning om forretningsmæssige konsekvenser ved nye tiltag.

Eksempler på opgaver udført for TopDanmark

  • Arbejdsskadeanmeldelsesløsning

  • Splitløsning til håndtering af flere forsikringsbrands

  • Løsning til opslag i DFIM-register

Har du nogle spørgsmål så tøv ikke med at kontakte os, så står vi klar til at besvare dem