Skip to main content

Efter to succesfulde år som bestyrelsesleder for fintech-selskabet Process Factory, har Lars Lysdal Jensen besluttet at træde tilbage fra sin post for at give plads til nye kræfter, der skal lede virksomheden videre på sin vækstrejse.

Den afgående bestyrelsesleder har sikret Process Factory en stærk position på det danske forsikringsmarked. Han stopper således på et tidspunkt, hvor virksomheden på få år har tredoblet sin omsætning.

”Lars har fuldt ud levet op til vores ønsker og forventninger. Med ham ombord er vi blevet endnu dygtigere til at forstå, hvordan vi leverer forretningsværdi til vores danske forsikringskunder. Og han har hjulpet os til at turde noget mere – turde sætte barren højere”, siger CEO i Process Factory, Susanne Møllegaard.

Vokseværk forpligter

I løbet af formandsperioden er virksomheden da også vokset fra 10 til 30 medarbejdere og fra 10 til 30 millioner kr. i omsætning. Kunderne er primært danske forsikringsselskaber, der anvender de integrationsplatforme, som er Process Factorys speciale.

”Fra at være en lille spiller, er Process Factory nu blevet en væsentlig spiller, der er helt inde i de forretningskritiske dele hos kunderne. Og det forpligter. Derfor har jeg haft fokus på at opbygge en organisation, som er robust i forhold til at imødekomme myndighedernes stigende krav til bl.a. compliance, ESG og Governance. Du kan sige, at vi har rustet os til vækst”, fortæller Lars Lysdal Jensen, der har en lang lederkarriere i forsikringsbranchen bag sig.

Vækstrejse vil krydse landegrænser

Næste del af vækstrejsen bliver med en ny bestyrelsesleder for bordenden i lokalerne på Vesterbrogade i København.

Her summer det af store ambitioner, hårdt arbejde og højt humør blandt IT-udviklere, konsulenter, projektledere, forretningsudviklere og complianceeksperter.

”Vi har fået samlet et fantastisk team af dedikerede medarbejdere, som er de helt rigtige til at bringe Process Factory videre på vækstrejsen. Både i forhold til nuværende kunder og i forhold til forsikringsbranchen uden for Danmark, som vi har en rigtig god dialog med. Nu bliver bestyrelsen også yderligere styrket – og jeg glæder mig til at følge udviklingen fra sidelinjen,” siger Lars Lysdal Jensen, der fratræder august 2023.

Ny bestyrelsesleder for Process Factory bliver Per Erik Sørensen, tidligere partner i forsikrings- og pensionsmæglerhuset Willis Towers Watson og nu i bestyrelserne hos CSA CPH og Lytix Biopharma.

”Vi er utrolig glade for, at Per Erik Sørensen har sagt ja tak til posten. Der er ingen tvivl om, at han med sin store viden og erfaring fra bl.a. bestyrelsesarbejdet kan bidrage til at udvikle Process Factory yderligere”, siger Susanne Møllegaard.

Per Erik Sørensen tiltræder som bestyrelsesleder for Process Factory 28. august 2023.

Om Process Factory

Process Factory er en højt specialiseret strategisk IT-udviklingspartner for primært danske skadesforsikringsselskaber og deres samarbejdspartnere. Selskabet er eksperter i danske landelagsintegrationer, har stærke forretningskompetencer, og forstår forsikringsbranchen indefra – en kombination, der ikke findes nogen andre steder.

Selskabets vision er at påtage sig et endnu større ansvar for deres kunders integrationsopgaver. Det sker gennem udviklingen af Connector Plus (CO+), som er en hosted SaaS-platform, der på sigt kommer til at omfatte alle forsikringsselskabernes kritiske tredjepartsintegrationer, fx ny opsigelsesløsning, autotaks og skadehistorik.