Skip to main content

Tusinde tak til alle, som var med til at indvie Process Factorys nye lokaler i sidste uge til vores Housewarming. I gjorde dagen til noget helt særligt.

Vi vil også gerne benytte lejligheden til at takke alle vores kunder og partnere for samarbejdet på alle de andre dage. Både de nemme dage, hvor alt bare kører på skinner, og de udfordrende dage, hvor vi sammen kæmper for at finde de bedste løsninger til næste etape af jeres digitaliseringsrejse.

Vi bruger meget tid på at snakke om digitalisering og automatisering, men det, der skaber de succesfulde projekter, er vores gode samarbejder med jer, baseret på tillid, fleksibilitet og vidensdeling.

De senere år har vi i Process Factory oplevet en stigende efterspørgsel efter vores specialiserede kompetencer inden for forsikring. Dem holder vi fast i. Vi tror på, at stærk domæneviden skaber bedre it-løsninger og effektive it-partnerskaber.

Process Factory følger med udviklingen og har budt mange nye og dygtige kollegaer velkommen. Det vil vi fortsat gøre. Det betyder, at vores team udvikler sig både i størrelse og kompetenceudbud. Det gør os til en endnu stærkere it-leverandør for forsikringsbranchen.

I de nye lokaler er der plads til, at vokseværket kan fortsætte, og vi håber, at de bliver en produktiv og behagelig ramme om Process Factorys mange aktiviteter.

Endnu engang tak for det flotte fremmøde til vores Housewarming og alle gaverne, tak til Sound by Sjølund for den dejlige musik, og ikke mindst tak til kunder og samarbejdspartnere for det gode samarbejde i dagligdagen.

Musik af Sound by Sjølund