Skip to main content

Det er med stor ydmyghed og stolthed, at vi kan fortælle, at Process Factory er kåret som  gazelle-virksomhed 2020. Vi ser det som et kæmpe skulderklap, der bekræfter en stigende efterspørgsel efter lokale it-kompetencer, som ikke kun har styr på teknikken, men også forstår forsikringsbranchens kritiske forretningsprocesser.

En stor tak skal lyde til Process Factorys dygtige og ambitiøse medarbejdere, vores samarbejdspartnere og ikke mindst alle vores kunder. Det havde ikke været muligt uden jer.

Fakta: Sådan defineres en gazelle-virksomhed

Reference virksomhed

  • A/S eller ApS (Pengeinstitutter er undtaget kravet).
  • Min. 1 mio. kr. i omsætning eller 0,5 mio. kroner i bruttoresultat
  • Minimum fire regnskaber skal være offentliggjort. Regnskabsperioder på under 12 måneder i udgangsåret frasorteres. Regnskabsperioder på over 12 mdr. i slutåret frasorteres.

Vækstvirksomhed

  • Kravene for at være referencevirksomhed skal være opfyldt. Der skal være vækst i omsætningen/bruttoresultatet i hvert af regnskabsårene. Summen af det primære resultat skal være positivt.

Gazelle-virksomhed

  • Kravene for at være vækstvirksomhed skal være opfyldt. Omsætningen/bruttoresultatet skal mindst være fordoblet i løbet af de seneste fire år.

Kilde: Borsen.dk