Skip to main content

Af Maja Skipper

Carsten Bülow har været ansat hos Process Factory siden 2015, og har været en hjørnesten i teamet siden da gennem både udfordringer og succeser.

Nu er han klar til at tage næste skridt: en ny rolle som leder for vores Professional Services team. Det er det team, der fremadrettet kommer til at have fokus på vores individuelle kundeløsninger og bespoke it-projekter. Som teamets leder skal Carsten være med til at styrke vores konsulentrolle.

I forbindelse med overgangen til lederskab, har vi interviewet Carsten om hans tid og udvikling hos Process Factory.

Lad os starte med at tale om din karriere hos Process Factory. Hvordan startede du i sin tid med at arbejde her?

Det var tilbage i tilbage i 2015, jeg startede hos Process Factory. Jeg havde allerede ca. 7 års erfaring som udvikler i forsikringsbranchen på det tidspunkt. Dengang var vi et ret lille team på kun otte personer, placeret på et lille kontor i Valby. Vi kæmpede på det tidspunkt hårdt for at gøre forretningen rentabel igen efter et turnaround og ejerskifte.

Jeg har altid været lidt at af en blæksprutte, der var involveret i mange ting – som det jo ofte er hos en lille virksomhed. Når noget faldt imellem to stole, så er det ofte mig, der griber det og sikrer kvaliteten. Det er med til at sikre kvaliteten af vores konsulentydelser.

Hvordan har din rolle udviklet sig siden da?

Jeg har haft mange forskellige hatte på igennem min tid hos Process Factory. Nogle af dem er udvikler, projektleder, løsningsarkitekt, tech lead, konsulent og produktejer. Desuden har jeg løbende været involveret i næsten alt hvad vi har af løsninger, og har samarbejdet med flere end 50 forsikringsselskaber og agenturer igennem tiden.

I 2017 blev jeg partner i Process Factory, og har siden haft stor fokus på, hvad jeg mener at Process Factory har af værdier. Min rolle har godt nok udviklet sig med tiden, men jeg har altid haft fokus på at sikre, at vi leverer det, vi lover. Og det vil jeg fortsætte med at gøre – lige meget, hvilken ”hat” jeg har på den dag.

Hvad er en Process Factory konsulents vigtigste egenskaber, ifølge dig?  

Vi har de senere år forsøgt at formalisere, hvad en Process Factory konsulent er. Hvad repræsenterer vi egentlig?

En vigtig del af det er, at man er med til at gøre Process Factory til et rart sted at arbejde med en uformel og afslappet atmosfære, hvor vi altid hjælper og støtter hinanden.

En anden er, at vi er vores ansvar bevidst og arbejder ud fra en antagelse om gensidig tillid. Det betyder, at vi er åbne og ærlige overfor vores kunder, stræber efter høj kvalitet igennem hele udviklingsprocessen og har en pragmatisk og hjælpsom tilgang til vores opgaver.

Jeg har længe været værdibærer for konsulentrollen, og det har jeg mulighed for at fortsætte med som leder.


Værdier

Process Factory er drevet af en stærk kundeorientering, som afspejler sig i vores værdier og
forventninger til alle medarbejdere.

Øjenhøjde
Vi er imødekommende, hjælpsomme og tilgængelige.

Diversitet
Vi værdsætter og bruger hinandens forskelligheder.

Tillid
Vi er vores ansvar bevidst og arbejder med gensidig tillid.

Innovation
Vi er innovative.

Ansvar
Vi tager ansvar for kundens behov.

Sjov
Vi har plads til sjov.


Hvad har været den største drivkraft for dig til at tage næste skridt som leder?

Jeg har virkelig nydt min tid hos Process Factory. Jeg sætter pris på den gode stemning og samarbejdsånd, der er i virksomheden. Der er plads til, at folk arbejder forskelligt.

Beslutningen om at blive leder har været undervejs i noget tid, jeg følte at tiden nu var den rette til at tage det skridt. Min erfaring og indsigt i vores kunder og løsninger gjorde det naturligt for mig at overtage denne rolle.

I takt med at virksomheden er vokset, er der opstået nye behov for at formalisere arbejdsprocesser og specialisere den enkeltes arbejdsområde. Mit team er også en del af den proces. Det er dog stadig med udgangspunkt i ”frihed under ansvar”, hvor jeg og mine kollegaer har stor frihed indenfor vores eget ansvarsområde.

Hvad håber du på for din fortsatte udvikling hos Process Factory?

Jeg håber fortsat at blive udfordret og lære nye ting. Som leder vil jeg fokusere på at tage hånd om mit team, sikre deres trivsel og effektivitet, samt hjælpe teamet med også at blive værdibærer for konsulentrollen. Det betyder mindre tid brugt på f.eks. kodning, men alt hvad jeg har lært fra mine tidligere ”hatte”, er stadig lige så relevant i den nye rolle.

Jeg håber også på fortsat at kunne bidrage til virksomhedens positive udvikling og være med til at gøre Process Factory til et endnu bedre sted at arbejde. Jeg vil være med til at sikre, at vi forsat er en pålidelig samarbejdspartner for vores kunder i forsikringsbranchen.

Carsten trådte officielt ind i sin lederrolle d. 1. marts, og vi ønsker ham stort tillykke med den nye rolle.

Du kan læse mere om at arbejde hos Process Factory her.