Skip to main content

Process Factory er på en vækstrejse, og vi har ambitioner om at være den mest anerkendte specialiserede it-udviklingspartner i den danske forsikringsbranche. Det kræver, at vi forsat vokser både i størrelse, omsætning og produktportefølje.

Som næste skridt på vores vækstrejse, er Bettina Kyhl per 28. februar indtrådt som nyt bestyrelsesmedlem.

Hun er oprindeligt forsikringsuddannet, men har i mere end 20 år beskæftiget sig med forretningsudvikling indenfor it-branchen hos globale virksomheder som DXC, SAS Institute, Microsoft, Accenture og Cognizant med den finansielle sektor som omdrejningspunkt. I 2020 forlod hun it-branchen til fordel for et spændende og udfordrende job som administrerende direktør for et ejendomsselskab. Hendes nyeste udfordring er at være i bestyrelsen og sparringspartner for Process Factory om vækst og it-løsninger.

”Process Factory har et kæmpe vækstpotentiale. Vi skal have en større rækkevidde på markedet, og for at opnå det, er det vigtigt at finde den rigtige balance mellem salg af SaaS og konsulentydelser.”

Bettina Kyhl, bestyrelsesmedlem

Bettina har tung erfaring med markedsudvikling, herunder outsourcing af it- og forretningsprocesser, salg af komplekse integrations- og migreringsprojekter og strategiske platforme samt større konsulentopgaver. Hun forstår hvordan man samarbejder med den finansielle sektor på direktionsniveau. Bettina deler også vores CEO Susanne Møllegaards påskønnelse af den gensidige tillid, vi igennem mange år har opbygget med vores kunder.

”De stærke relationer til kunderne må ikke gå tabt i udviklingsprocessen, selvom kontaktfladen bliver større,” tilføjer Bettina.

Professionalisme og kommunikation i øjenhøjde skal være med til forsat at skabe gode resultater for kunderne, også når projekterne vokser i størrelse og kompleksitet.

”Process Factory står lige nu i en spændende position som højt specialiseret strategisk it-udviklingspartner for forsikringsselskaber, der agerer i Skandinavien. Vores vision er at påtage os et endnu større ansvar for vores kunders integrationsopgaver. Dette sker gennem udviklingen af Connector Plus, som er en hosted SaaS-platform, der i løbet af 2023 kommer til at samle og strømline vores nuværende integrationsløsninger. På sigt vil platformen omfatte alle forsikringsselskabernes kritiske tredjepartsintegrationer.”

Susanne Møllegaard, CEO

“Bettina Kyhl har en unik indsigt i branchen, og bliver en værdifuld sparringspartner, når det kommer til skalering og optimering af konsulentydelser og markedsføring af den nye platform,” udtaler Susanne Møllegaard.

Desværre må vi ved samme lejlighed også sige farvel til Christian Rosbæk som har været i bestyrelsen som bestyrelsesmedlem siden 2019. Christian har med sin erfaring fra både kunde- og leverandørsiden i it-branchen været en uundværlig sparringspartner for Process Factory, og vi takker for samarbejdet.