Skip to main content

Process Factory har sat turbo på udviklingen. Både omsætning og kundebase er vokset solidt over den seneste årrække, og det blev blandt andet markeret med en plads på Børsens gazelleliste i 2020. Men her stopper rejsen ikke. Ambitionen er at være den mest anerkendte it-udviklingspartner i den danske forsikringsbranche.

”Process Factory er en strategisk it-udviklingspartner for danske forsikringsselskaber og deres samarbejdspartnere. Vi er eksperter i danske landelagsintegrationer, har stærke forretningskompetencer, og forstår forsikringsbranchen indefra. Det er en kombination der ikke findes nogen andre steder,” udtaler Lars Lysdal Jensen, som netop er tiltrådt som bestyrelsesformand for selskabet.

”Lars skal være med til at udfordre os til at blive endnu dygtigere til at forstå, hvordan vi leverer forretningsværdi til vores kunder. Han viser os, at vi kan sætte barren endnu højere, og vi glæder os til at lykkedes med målsætningerne sammen med ham,” siger administrerende direktør Susanne Møllegaard.

Med Lars Lysdal Jensens er en erfaren herre som tiltræden som bestyrelsesformand følger mere end 30 års erfaring fra it- og udviklingsorganisationer i dansk forsikring. Herunder 17 år som it-direktør i Alm. Brand.

”Der er ingen tvivl om, at Lars’ erfaring gør ham i stand til at sætte fingeren på de steder, hvor vi skal blive endnu skarpere til at forstå kundernes udfordringer og behov. Jeg tror det bliver en vigtig accellerator for os. Vi sætter nemlig en ære i at være en stærk sparringspartner for den danske forsikringsbranche,” fortsætter Susanne Møllegaard.

Lars Lysdal Jensen erstatter Andreas Frøland, der i sin tid som formand har været med til at facilitere en mere fokuseret strategi for virksomheden.

I forbindelse med formandsskiftet indtræder en erfaren Karsten Højer som bestyrelsesmedlem. Bestyrelsen består herefter af Lars Lysdal Jensen (formand), Christian Rosbæk og Karsten Højer.

Kort om navne

Bestyrelse

Lars Lysdal Jensen (bestyrelsesformand) har en lang og stærk karriere bag sig fra it-organisationer i forsikringsbranchen. Indtil 2017 var Lars CIO i Alm. Brand, hvor han var ansvarlig for udvikling og implementering af selskabets it-strategi. Før det var han udviklingschef i Baltica.

Christian Rosbæk (bestyrelsesmedlem) har 16+ års erfaring med it-ledelse i en række virksomheder. Han har blandt andet været VP i Keylane (tidligere Schantz), CIO i EDC-gruppen og udviklingschef i Schilling. I dag arbejder han som it-chef hos Sampension.

Karsten Højer (bestyrelsesmedlem) har en baggrund som succesfuld iværksætter og administrerende direktør i teknologibranchen. Han var blandt andet en af grundlæggerne af Nworks, som senere blev solgt til Atea. I dag er han CEO i CapMon

Direktion

Susanne Møllegaard (administrerende direktør) har 20+ års erfaring som erfaren leder og direktør i forsikringsbranchen, herunder i Topdanmark og Danske Forsikring.
Hun kom til Process Factory i 2014 og er i dag administrerende direktør og hovedejer af virksomheden.